Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumumuzun neşeli, şakacı sayın yöneticisi Büyük Beyaz, sizlere nazar değmiş. Size ve oğlunuza geçmiş olsun. Sağlıklı olduğumuz günlerimizin değeri böyle zamanlarda daha iyi anlaşılıyor ve o günleri özlüyoruz. Ama buna da şükür demek lazım. Acil şifalar dilerim.
büyük geçmiş olsun sevgili ali.merak etme, yaşı
küçük olduğu için çabuk iyileşir.kemik te güzel
kaynar,böyle kazaların bir daha olmaması dileklerimle,
tekrar geçmiş olsun.
Ya çok ama çok üzüldüm
nazara gelmiş ufaklık
kırık kötüdür, annemden bilirim.
Allah'tan yaşı küçük atlatır
siz kendinize dikkat edin
geçmiş olsun demekten başka bir şey diyemiyorum
hani İzmir'de olsam neyse de İstanbul'dan ancak mütevazi bir geçmiş olsun
Geçmişler olsun Büyük Beyaz Allah beterinden korusun yavrumuzun fazla birşeyi yokturdur inşallah. kolundaki alçısına çiziktirik atmak isterdim çizgi diyarı adına.... ufaklığı öpüyorum...
Abi ikinize de geçmiş olsun.Yüce Rabbim acil şifalar nasip eder inşallah. İnsan cidden üzülüyor yav...
Şimdi gönül evine gelip geçmiş olsun demek isterdi tabi ama, şehirler aynı değil ki.
Allah yardımcınız olsun.
Allah'a emanet...
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Umarım kısa zamanda kendini toparlar.
Böyle durumlarda bol bol paça çorbası ve kalsiyum veren gıdalar tavsiye edilir.
Geçmiş olsun. Ben de bilgisayar arızası yüzünden ancak bu saatte girebildim foruma. Haliyle yazıyı okuyunca da çok üzüldüm. Acil şifalar diliyorum sevgili dostum.
geçmiş olsun allah şifaversin. not: oglumuzun kırık kolunun çabuk tutması için .paça ilikli kemik sogan bunları kaynatıp oglumuza içirirsek en kısa zamanda tutar.acil şifalar dilirim geçmiş olsun.
Kırık dirsek ile bileğin tam ortasında ameliyatsız düzeltmişlerdi.
Bu gün kontrole gittim çok şükür sorunsuz atlatacağız sinirlerde sorun yok dediler 4 hafta sonra alçılar çıkacak.İlginiz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız.
kolda zayıflama olmaması için fizik tedavi uzmanından yardım isteyin. bir kaç hareketle bir iki haftalık çalışmayla koldaki alçıya alınmadan dolayı kas zayıflamasını önüne geçebilirsiniz.