Türkiye'de yayınlarını takip etmediğim bir yayınevi varsa oda NTV yayınlarıdır.Çizgi roman adına ne kadar boş gereksiz eser varsa çevirip Türkçe'ye kazandırmayı and içmişler sanırım.Baskı ve fiyatların makul olması o çer çöpe para vermemizi hatta okumamızı gerektirmez.
NTV gerçek yayıncıdır ülkemizde çizgi romanı diriltmiştir yeraltından çıkarmıştır herkese çr okutmuştur şu an ülkemizde bazı okullarda çoçuklara ntv yayınları okutuluyor çr alakası olmayan insanlar çr alıp okuyor ve bu bir basamak oluyor beyenen sadece NTV yayınlarıyla sınırlı kalmıyor birçok çr yöneliyor.Öbür yayıncılara örnek oluyor yayıncılık nasıl yapılır öğretiyor reklam pazarlama nasıl yapılır öğretiyor fiyat politakası nasıl olmalı öğretiyor çr nasıl büyük bir kitleye sevdirilir nasıl ulaştırılır öğretiyor dünya klasiklerinden bir haber olan insanlara klasikleri okutuyor sadece klasiklerle sınırlı kalmayıp DARKHORSE gibi kaliteli firmaların çr larını okurla buluşturup telif hakkı diye ağlayıp sızlanıp fahiş fiyattan satıp sömürme politakasına gitmiyor ondan sonra timsah gözyaşları döküp çr satılmıyor diye sızlannan firmalar acaba kendilerine hiç soruyolarmı satılmamasın sebebini????NTV çr reklamını çok güzel yapıyor bence bu ülkede daha geçenlerde NTV de çok güzel bir program vardı çr hakında.
Şimdi burdan soruyorum
Çr yayılıyan ve bu işi profseyenel yaptığını idda eden
Kendi internet sitelerini bile yenilemeyen ufak bir mail bile atmaya zahmet edmeyen bu gibi forum sitelerinde zorla okurun zorlamasıyla cevap yazan.
REklam yapamayan dağtım yapamayan kaliteli ürün basamayan
Fahiş fiyatlarla çr satan istediği rakamlara ulaşamayınca okuru suçlayan.
Okuyucu ve çr okuyacak mecralara ulaşmakta aciz kalan ondan sonra çıkıp bu işi ilk yapan biziz en iyi biz biliriz en iyi biz anlarız en iyisini biz basarız diye mesaj vermeye çalışan yayınevleri inşallah NTV gibi gerçekten profosyenel olurlar bir gün..
Ben NTV yayınlarını çok seviyorum çünkü belli bir kesime değilde uygun fiyatla ve heryerde bulunma rahatlıyla herkese çr okuttuğu için ve inşallah ve inşallah piyasadaki birçok çr tellif hakkını alırlarda uygun fiyatla herkes heryerden alır okur ve öyle olursa bençe çoooook çoookk satarlar gerek reklamlarıyla ve politiklarıyla...
Türkiye'de yayınlarını takip etmediğim bir yayınevi varsa oda NTV yayınlarıdır.Çizgi roman adına ne kadar boş gereksiz eser varsa çevirip Türkçe'ye kazandırmayı and içmişler sanırım.Baskı ve fiyatların makul olması o çer çöpe para vermemizi hatta okumamızı gerektirmez.
elinize bir buffy, agatha christe, sherlock holmes, dracula vs. alın bakın bakalım baskı, cilt, balonlama kalitelerine birde bu kaliteye karşılık olan fiyatlarına...
Beni tutan yokda seni tutan ne????