Mister No Dönüyor 2. BÖLÜM.

levon

Aktif Üye
18 Şub 2022
244
2,973
Muğla. Milas
Mister No Dönüyor 2. BÖLÜM. Manaus artık tembel ve uyuşuk şehir değil. En azından gangsterler için modern ve bereketli bir şehir haline gelmiştir. MANAUS, O MANAUS DEĞİLDİR ARTIK.
--Üç senarist ve beş çizer
ile ilgili bilgiler. Yazarlar Michele Masiero, Luigi Mignacco, Maurizio Colombo. Ve çizerler Roberto Diso, Massimo Cipriani, Marco Fodera, Stefano Di Vito ve Fabio Valdambrini'den oluşan ekip çalışması. Evet, kim bu ustalar.
--Eski dostlar, Paulo Adolfo, Clara İzecson ve İsabela DaSilva, Çavuş Oliveira, Joao, Jerome Drake, Luna ile ilgili herşey.
--Yeni dostlar, Jean Reid, Jesus, Patroa Angelo.
cizgiromantik.com ile kalın.

levon

Aktif Üye
18 Şub 2022
244
2,973
Muğla. Milas
Mister No Yeni Maceralar serisi, ikinci öykü. ÖLDÜREN GÖLGE.
--O bir Siyah Jaguar/Onca Negra mı? Yoksa bir Kara Kaplan mı? Amazonya'da Kara Kaplan olmaz ki!
--Roberto Diso'nun 2024'te çıkan romanı Vaharo. Luigi Mignacco'dan bir ÇizgiRoman senaryosu Keller. Michele Masiero'dan değişik bir öykü Hollywoodland.
cizgiromantik.com ile kalın

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,547
5,206
Osmaniye
Bende Mister No ne zaman dönecek diyordum :) Yanlış anlamayın dönmeyi "dönme" olarak kastetmiyorum :)
Neyse derin sularda yüzmeyeyim şimdi biri lgmtcg midir nedir ondan çıkar rahmetli Levent Kırca misali tam "Jetsky"i tutarız.
Her neyse, asıl yazmak istediklerime gelince...
Ne diyecektim ha tamam.
Mister No dönüyorsa kapım açık, karpuz da kestik, balkonda yeriz. Maalesef No Alcohol No Woman No Cry Mister No'cuğum. Bu arada dövülecek biri varsa bir telefon uzağındayız koçum.