Bir nesil çizgi romanlarla büyüdü. Çocukluğum da tüm arkadaşlarımın anneleri babaları çizgi romanı yasaklamışken benim babam yasaklamaz tam tersine benden fazla okurdu. Şimdi 65 yaşında ve hala buldukca okur benim gibi. Yıllar içinde değerli bir arşiv sahibi olmuştum ama maalesef taşınmaydı, ödünç vermeydi ve nadirende olsa çalınmalarla elimde fazla bir şey kalmadı.
Bir süredir bu sitede ne bulduysam hızla indiriyorum, sadece indirmek ayıp olur biraz da katkım olsun diye elimde bulunan bazı ciltleri ilk fırsatta tarayıp buraya eklemeyi düşünüyorum. Şimdilik gerekli donanımım yok (iyi bir tarayıcı gibi) Eksiklerimi tamamlayınca öncelikle elimde bol miktarda bulunan Örümcek Adam ciltlerini sizlerle paylaşmak isterim.
Bir süredir bu sitede ne bulduysam hızla indiriyorum, sadece indirmek ayıp olur biraz da katkım olsun diye elimde bulunan bazı ciltleri ilk fırsatta tarayıp buraya eklemeyi düşünüyorum. Şimdilik gerekli donanımım yok (iyi bir tarayıcı gibi) Eksiklerimi tamamlayınca öncelikle elimde bol miktarda bulunan Örümcek Adam ciltlerini sizlerle paylaşmak isterim.