Merhaba

prof

Yeni Üye
8 Ocak 2010
2
0
Çizgi Diyarı'nı dün internette bambaşka bir konu üzerinde çalışırken tesadüfen buldum.Öncelikle emeği geçen herkesi tebrik ederim.
Çok uzun zaman önce mahalle arkadaşlarımdan birinden bir kaç Teksas Tommiks istemiş ancak adiden sanki canını istemişim gibi bir yanıt almıştım.O günden sonra Türkiye'de çıkan bütün çizgi romanları aldım.Elimde 1980'e kadar yayınlanmış çizgi romanların tamamı mevcut.Tabii benim sevdiğim çizgi romanlar.Bilhassa Teksas,Tommiks,Tombraks,Zagor,Kızılmaske,Mandreke türü kitaplar.
1980' de ara verdiğim çizgi roman edinme hastalığına 2000'lerde yeniden başladım.Hozcomics başta olmak üzere bir çok yayın evinin yayınladığı kitapları da arşivime ekledim.
Aylar önce inrternette çizgi roman olayı ile karşılaşmış ve bir çizgi roman sitesine üye olmuştum.Yalnız bunlar yıllar önce bana çizgi roman vermeyen adiyi aratmadılar."Küçük dağları ben yarattımcılık" oynamaları tahammül edilir gibi değildi.Hak ettikleri şekilde yanıt vererek siteden ayrıldım.
Sitenizde bu tür şeylerle karşılaşılmadığı anlaşılıyor.Bende ki çizgi romanları da siteye eklemek isterdim.Ancak o kitapların küçük dağları yarattığını sananlara gideceği endişesi ile bunu yapmayacağım.Zaten sitede başta Zagor olmak üzere çizgi romanların önemli bir bölümü var.
Böyle bir çizgi roman sitesinin olmasından dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek için sizlere "merhaba" dedim.

Son düzenleme:

Hones

Guest
11 Nis 2009
3,037
11,080
Merhaba prof , aramıza hoşgeldiniz :)

Forumumuz samimi bir ortam olduğu gibi , mahalle ağzıyla konuşmamaya da dikkat ediyoruz :) Başka bir site katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı veya bir kurumu küçültücü veya hakaret edici yazılar yazmıyoruz. Eğer forumumuzda olmayan çizgiromanlar elinizde varsa , bunları başka yere gidecek endişesiyle paylaşmamanız bence yanlıştır. Bu forumun kuruluşunun tek bir amacı vardı. "Çizgiroman Hepimizin !" Başka yere giderse gitsin , bir kaç kişi daha okumuş olur , kötü mü...

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
6,993
12,037
Aramıza hoş geldin üstad. Elbet senle de bu sitenin paylaşacağı bir şeyler çıkacaktır en azından hoş sohbetler bile yeri gelecek eskilerden tat bırakacak feyiz aldıracaktır.

Son düzenleme:

neptunn

Süper Üye
27 Tem 2009
1,858
5,377
Sayın Prof; her ne kadar diğer forumdan iyi bir şekilde ayrılmış olmasak da yinede orada olan çok değerli arkadaşlarımız var.Bu sebepten lütfen bundan sonraki iletilerinizde bizi artık hiç ama hiç ilgilendirmeyen bir başka forumun mevzusunu buraya taşımayalım.

Biz burada bir kardeşlik ortamı oluşturduk. Forum içerisindeki iletilerden zaten bunu farketmişsinizdir.Formumuzda kimseye hakaret etmiyoruz,ettirmiyoruz.Kimseyi buraya kitap eklemezsen seni Vip yapmayız da demiyoruz.Bütün forum sakinlerimiz kitap ekleyip eklememekte serbest.
Bizim amacımız paylaşımcı bir ruhla çizgiroman okuma sevgisini yaşamak ve genç nesillere aşılamaktır.
Elbette forumumuza kitap ekleyip eklememekte insiyatif tamamen sizin.Ancak şunu gözönünde bulundurmanızı da sizden istirham ediyorum.Eğer hepimiz sizin gibi düşünseydik,bu gün bu forum ortada olmaz sizde böyle bir foruma üye olamazdınız.
Ben size hoşgeldiniz diyor, forumumuzda keyifli gezintiler diliyorum.

kinowa

Süper Üye
5 Nis 2009
2,778
4,871
Sayın Prof; her ne kadar diğer forumdan iyi bir şekilde ayrılmış olmasak da yinede orada olan çok değerli arkadaşlarımız var.Bu sebepten lütfen bundan sonraki iletilerinizde bizi artık hiç ama hiç ilgilendirmeyen bir başka forumun mevzusunu buraya taşımayalım.
sevgili prof sizede merhaba hoş geldiniz sefalar getirdiniz. eminim paylaşabilecegimiz bir sürü şey bulabilecegiz birlikte.:)

sevgili neptunn gercekten cok önemli bir yeri saptadın.. benimde her ne olursa olsun orda cok deger verdigim insanlar var onların burda degil orda olmalarıda benim icin bunu degiştirmiyor.. bizim sloganimiz belli karşılıksız paylaşım.. o anlamda kitabı kim okumuş ilgilendirmiyor beni..önemli olan okunuyor olması.

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,342
1,769
Sevgili prof,

Duygu ve düşüncelerinizi bir prof'a yakışacak güzellikte açıklamışsınız.Ancak sahip olduğunuzu söylediğiniz çizgi roman arşivinizi insanlarla paylaşmamanız kararına katılmadığımı bilmenizi isterim.

Üye olduğunuz forumda yaşadıklarınız nedeni ile herkese tepki koymanız çok anlaşılabilir bir davranış biçimi değil.Bir prof böyle bir tepki koyarsa başkalarının neler yapacağını düşünmek bile istemiyorum.O nedenle kararınızı yeniden gözden geçirmenizi rica ediyorum.

Çizgi Diyarı'nın,çizgi roman severleri çizgi romanlara kavuşturma misyonu her geçen gün daha da gelişerek sürüyor.

Sitemizde bulunan kitapların önemli bir kısmı sizin olumsuz duygularla ayrıldığınız forumdaki çok değerli arkadaşların emeği.O formu bizlere sevdiren de o arkadaşlardı.Olmaması gereken,fevri hareketlerle o arkadaşlardan ayrıldık.Ama benim bile aklıma,insanları bir şeylerden mahrum bırakmak gelmedi.O nedenle çizgi romanlarınızı paylaşmamanızı anlayışla karşılamıyorum.

Aksi halde yazınızda belirttiğiniz "adiden" ne farkımız kalır.

Sahip olduğunuz çizgi roman arşivinizden sitemize katkı yapmanız dileği ile..

Selam ve sevgiler.

mnyyf1453

Süper Üye
9 Tem 2009
500
141
size katılıyorum .ve hak veriyorum kardeşim

İnan.!...............ama yalnızca bildiğin gerçeklere

Güven.!...........ama yalnızca içinde bağlandıklarına.

Sev.!................ama yalnızca hak edenleri.

paylaş.!...........ama yalnızca değerini bilenlerle

kambozlu

Süper Üye
24 Ağu 2009
1,211
2,768
otuzdört'ün çamlıcası
Kardeşime hoş geldin diyorum.Çok iyi biliyorumki bu sitede dolaştığın sürelerde sende bu sitenin ruhunu çok iyi kavrayacak ve diğer tüm olumsuz düşüncelerini bir tarafa atacaksın.Ondan sonrada seni tutabilene helal olsun.Tekrar hoşgeldin.:)