Merhaba

ardairem

Yeni Üye
21 Kas 2013
14
26
Aslında siteyi daha önce görmüştüm ancak dün üye oldum. Sizlere merhaba demeden denemek için bir kaç Teksas kitabını indirdim. Yaşım 44 çizgi roman merakım ilkokul-ortaokul yıllarımda Kırıkkale' deyken başlamıştı. Babamın yatağımın altındaki belkide sayıları yüzlere ulaşan kitapları bulup beni bir güzel dövmesi ve kitapları kolilere doldurup götürmesi ile bitmişti. Ara sıra otobüs ile yolculuklarda Conan alarak bu merakımı gideriyordum. Conan, benim çocukluk kahramanım ve bazı banka sitelerinin gizli sorunuz şıkkına verdiğim cevabımdır. Nickim çocuklarımın adlarının birleşimidir. Ancak onlar kitaba değil bilgisayara ve bol robotlu uzaylı oyunlara meraklılar. Fazla kirlilik yaptım özür diliyorum. Cümleten merhaba.

12 Şub 2010
15,001
551,083
Hoş geldiniz ardairem:)

Öykünüz hepimizin öyküsüne benziyor, yok birbirimizden farkımız:)

Merhabalar...

harrylogan

Yeni Üye
3 Mar 2013
13
21
İstanbul
Hoşgeldiniz bende buralara yeni ayak basanlardanım ayak bastığım günden beri bir konudan diğer konuya gidiyorum size bol çizgi romanlı günler :)
[Not: Bu arada bol robotlu uzay oyunları her zaman benimde ilgimi çekmiştir :) Ama kitap okumaya başlamanın en iyi yolu çizgi romandan geçer bende tam tersi oldu ama genelleme budur fazla konuştum kusura bakmayın :) ]

pereventi

Süper Üye
27 May 2010
1,145
1,477
güney
türkiye'nin en büyük çizgiroman sitesine hoş geldiniz,çizgiroman adına ne ararsanız buradadır,eğer aradığınız şey burada yoksa emin olun başka yerde kesinlikle yoktur

cemsultan

Aktif Üye
25 Eyl 2009
403
408
Hoşgeldiniz, çocukluğunuzdan kalan parçaların birkısmını burada bulabileceğinizden eminim.İyi forumlar:)

mustafa34

Yeni Üye
16 Ocak 2012
91
236
İstanbul
Aslında siteyi daha önce görmüştüm ancak dün üye oldum. Sizlere merhaba demeden denemek için bir kaç Teksas kitabını indirdim. Yaşım 44 çizgi roman merakım ilkokul-ortaokul yıllarımda Kırıkkale' deyken başlamıştı. Babamın yatağımın altındaki belkide sayıları yüzlere ulaşan kitapları bulup beni bir güzel dövmesi ve kitapları kolilere doldurup götürmesi ile bitmişti. Ara sıra otobüs ile yolculuklarda Conan alarak bu merakımı gideriyordum. Conan, benim çocukluk kahramanım ve bazı banka sitelerinin gizli sorunuz şıkkına verdiğim cevabımdır. Nickim çocuklarımın adlarının birleşimidir. Ancak onlar kitaba değil bilgisayara ve bol robotlu uzaylı oyunlara meraklılar. Fazla kirlilik yaptım özür diliyorum. Cümleten merhaba.

Eyvah ne yaptınız? Bankalara verdiğiniz gizli sorunun yanıtını vermişsiniz bile bile.. :) foruma hoşgelmişsiniz.