Merhaba

merkal

Kıdemli Üye
3 Ocak 2012
131
292
Ankara
Tüm forumda katılımda bulunan üyelere selamlarımı ve sevgilerimi yolluyorum. Ben 38 yaşında çizgiroman hastası bir zatım. Okumayı söktüğümden buyana 30 yıllık sürede çizgiroman kültürü ile içiçe oldum. ne yazıkki 99 Gölcük depremi ile kolleksiyonumun önemli bir kısmını kaybettim. Bu karşın kaybedilen hayatlar karşısında hiçbirşey. Değerli siteniz sayesinde ve paylaşımcı arkadaşların desteği ile Türkiye'de yayınlanmış çizgi romanları bilgisayar ortamında okumanın ve kolleksiyona devam etmemin yolu açılmış oldu. 2003 yılından 2009 yılına kadar yurtdışındaki forumlardan ve paylaşımlardan İngilizce çizgiroman (Amerikan menşeili) arşivi oluşturdum. Bunların listesini ekli dosyada daha sonra ileteceğim. Paylaşım yapmam konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Sağlık ve esenlik dolu günler dilerim.

Metehan Erkal

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,228
5,133
Öncelikle hoş geldiniz demek istiyorum.Forum kurallarında içten ve özgür paylaşım var istediğiniz kadar yararlanın .Listeye göre hareket edersiniz.Saygıyla.

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,992
23,941
Sarıyer
Öncelikle hoş geldiniz.

Bir ortama alışın sonra siz de katkı yapmaya başlarsınız. Gönlünüzce gezinin, indirin, dosyalayın. Kişiye göre değişmekle beraber bu sandık dolusu ÇR bulmuş çocuk durumuna, düşüp ne bulursa indirme durumu 1-2 ay sürüyor.
İngilizce çizgi roman arşivlediğinize göre, İngilizce bildiğinizi varsayıyorum. Bu durumda Çeviri & Balonlama bölümüne elinizdekileri çevirerek katkıda bulunabilirsiniz mesela.

merkal

Kıdemli Üye
3 Ocak 2012
131
292
Ankara
Çizgi roman arşivim

Değerli üyeler,

Listeleme dosyası boyut sınırından ötürü sadece bendeki arşiv klasörlerinin listesini verebiliyorum. Bu klasörlerde mümkün mertebe bütün maceralar eksiksiz olmaya gayret gösterdim. PDf ve CBR,CBZ formatları mevcuttur. Yaklaşık diskteki boyutu 180GB. Görüşlerinize sunarım.

Ekli dosyalar

• ComicBooksListesi.txt
    13.5 KB · Görüntü: 10
12 Şub 2010
15,001
551,072
Hoş geldiniz, burada okumakla bitiremeyeceğiniz sayıda çizgi roman var,

Her gün yeni paylaşımlar olduğundan okumakla azalmayan, aksine artan sayıda çizgi roman deryasında keyifle dolaşmaya bakın, iyi okumalar.

ulucak

Süper Üye
8 Eyl 2012
1,068
2,861
linki görmek isterim ingilizcem iyiy değil fakat marvel çizgi romanlarını artık nerdeyse resimn den çözüyorum