merhaba

esen aytuğ

Yeni Üye
24 Eyl 2011
3
0
Merhaba.Siteyi tamamen tesadüfen Leyla ile Mecnun izlerken sihirbazlı bir bölümde aklıma Mandreke geldiği ve çizgi romanlarını merak edip araştırırken buldum.Olabildiğince Türkçe olacak şekilde(İngilizce okuyunca nedense hoşuma gitmiyor.Çocukluğumda okurkenki o tatlı havayı alamıyorum)çizgi roman ararken ve şuana kadar belki de denk gelmemesi nedeniyle bulamamışken böyle bir sitenin var olduğunu görmek gerçekten mutluluk verici.Çizgi roman okumayı sevsem de belki de yeni dönem gençliği olmanın getirdiği durumdan ötürü bildiklerim sadece gazetelerin tirajını artırmak için bir nevi eşantiyon olarak verdiği birkaç farklı çizgi romanların birbiriyle devam niteliği olmayan farklı sayıları.O nedenle olabildiğince sayı bütünlüğünün de sağlanmasına dikkat ederek beğendiğiniz ,bunu kesin okumalısın dediğiniz çizgi romanlar var ise tavsiye ederseniz çok sevinirim.Ayrıca okuyabilmek için yüklemem gereken özel bir program var mı?Adobe ile açamadm çünkü.Yazacaklarımın sonuna gelirsek böyle bir siteyi kuruduğunuz için teşekkür ederim.

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,741
45,671
denize sıfır
hoşgeldin esen.:)
geçde olsa sonunda geldin ya artık buradan kurtulamazsın:)
pc programlar bölümünde çizgiroman okumak için gerekli programlar var oradan birini seçip kullanabilirsiniz.ben gonvisor kullanıyorum deneyerek sizde beğendiğiniz birinde karar kılarsınız.:)
takıldığınız konularda yazın yardımcı olalım.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,056
88,192
Kasımpaşa
Hoş geldiniz.
Tavsiyem...
Hiç birisini ayıramam ki, hepsi.
Ancak merak etmişsiniz ve bizi bulmanızı sağlamış
o zaman Mandrake ile başlayın..
İyi eğlenceler.
Saygılar.

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
5,325
hoşgeldiniz madem sayı bütünlüğüne dikkat ediyorsunuz, teks 186 lık seri, teks oğlak yayınları, zagor büyük cilt serisi, zagor 103 lük mavi serilerinden birini seçip başlayın. tavsiyem teks.

mnyyf1453

Süper Üye
9 Tem 2009
500
141
koçum hoş geldin aramıza.

İnan.!...............ama yalnızca bildiğin gerçeklere

Güven.!...........ama yalnızca içinde bağlandıklarına.

Sev.!................ama yalnızca hak edenleri.

paylaş.!...........ama yalnızca değerini bilenlerle.

hanefi

Süper Üye
13 Şub 2010
3,138
849
Hoş geldiniz.

Fedakârlık, saygı ve nezâket gibi kavramların geçerli olduğu bu nezih siteyi seveceğinizi sanıyorum.
Çizgi romanların her biri ayrı bir zevke hitâb ediyor. Bence, zevkinize göre birinden başlayın, ama zamanla hepsini okuyun.

İyi günler dilerim.

12 Şub 2010
15,001
551,070
Hoş geldiniz; Teks, Conan, Dampyr, Zagor ve daha bir çok seçenek var. Bence hepsini okuyun.

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,646
84,815
NeverLand
Hoş geldiniz.
Yeni dönem gençliği ile kasıt 80 ve öncesi olarak algılıyoruz biz. :)
O nedenle sanırım Julia, Magico Vento, Zagor, Tex ve Martyn Mystere seçeneklerinden birisi uygun gibi görünüyor.

esen aytuğ

Yeni Üye
24 Eyl 2011
3
0
Öncelikle tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.Gotik edebiyata mitolojiye yatkınlığım biraz Dampyr ile Martin Mystere'a ilgimi artırdı.Bakalım onlarla başladım.Şimdilik edindiklerime göre çizgi roman okuma durumum devamlılık teşkil edecek.Tavsiyelerinizi fırsat buldukça okuyup değerlendirmeye çalışacam.Bakunin yaptığı yoruma cevap verirsem 89'lu olarak çok çocuk kaldım galiba.Zaten toplumumuzda çizgi roman okumak çocukça bir eylem olarak görüldüğüne göre de bu forumda bulunarak en doğrusunu yapıyorum zannımca.:)