Merhaba

sekeraga_05

Yeni Üye
3 Eyl 2011
11
0
nette online olarak okuyabileciğim çizgi roman var mı diye araştırırken sitenizi keşfettim önce sayfalar arasında şöyle bir dolanayım dedim ne var ne yok bir bakayım inanın bana taaa orta okul yıllarımdaki kahramanların hemen hepsinin burada linklerini görünce üye olmaya karar verdim ailemden gizli saklı okuduğum çizgi romanları artık buradan takip edeceğim emeği geçen herkese çok teşekkürler.

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,229
5,136
sekeraga öncelikle hoş geldin .Gizli kapaklı bizde zamanında okumuştuk şimdi çizgiromana özgürlük kazandırdık .Bol bol oku .(Bu arad nerelisin bilmiyorum ama şekerağa ilginç olmuş.Benim rahmetli büyük dedemin adı şeker ağa idi :) )

bylrzgr

Kıdemli Üye
16 Tem 2011
220
209
hoşgeldin siteyi biraz daha araştırırsan çok çok daha fazlasını bulacağına eminim.bu site çizgiroman okuyucuları için bir cennet değerinde içeriğe sahip.

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,327
10,518
Hoşgeldin dostum.
Keyifli zamanlar geçirmeni dilerim.

sekeraga_05

Yeni Üye
3 Eyl 2011
11
0
hoş bulduk arkadaşlar teşekkür ederim.iyi zaman geçireceğime eminim.

Son düzenleme:

sekeraga_05

Yeni Üye
3 Eyl 2011
11
0
sekeraga öncelikle hoş geldin .Gizli kapaklı bizde zamanında okumuştuk şimdi çizgiromana özgürlük kazandırdık .Bol bol oku .(Bu arad nerelisin bilmiyorum ama şekerağa ilginç olmuş.Benim rahmetli büyük dedemin adı şeker ağa idi :) )
amasyalıyım tesadüfe bak ki benim dedeme de şekeağa derdik kendisi bir şey anlatmaya başlayacağı zaman ilk olarak dinle şekerağa derdi bende onun bu lakabını kullanıyorum:)