Merhaba

Winster

Yeni Üye
17 Tem 2011
5
2
İstanbul
Herkese merhaba.

Çocukken babamın bir kütüphane dolusu çizgi romanları vardı. Okumayı bilmediğimden bunların resimlerine bakardım. Ne yazık ki okumayı sökemeden babamın sorumsuzluğu yüzünden koleksiyon dağıldı.

Boş zamanlarımda çizim yapmayı çok severim. Ancak çizim ve çizgi romandan öte sinema ve senaryo ile ilgili olduğumu söyleyebilirim. Fakat sinemanın bir sanat olmanın yanı sıra maliyetli bir iş olduğunun bilincine varmamla ve aslında istediğimin sinema ile uğraşmaktan çok öykülerimi görsel bir şekilde insanlara ulaştırmak olduğunu anlamamla bunu çizgi romanla yapabileceğim aklıma geldi.

Bir çizim kitabı aldım. A4 kağıtlarımı yanıma aldım. Başlıyorum. Başlarken de böyle bir forumda olmanın bana avantaj sağlayacağını düşünüyorum.

Tekrar merhaba :)

mkurt

Süper Üye
26 May 2010
1,828
470
Hoşgeldin Winster.Paylaşa bileceğin senaryo , hikaye ve çizimlerini merakla bekliyoruz...:)

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,741
45,667
denize sıfır
hoşgeldiniz.:)çizimlerinizi paylaşmaktan mutlu olacağımız dergimiz siz ve sizin gibi dostları bekliyor.:)

12 Şub 2010
15,001
551,068
Hoş geldiniz Winster, umduğunuz şeylerin en güzelini bulacağınıza inanıyorum. Siteye katkınız olacağına da. Tekrar hoş geldiniz.

Not : Hoşgörünüze sığınarak şunu söylemeden edemeyeceğim. Babanız hakkında kullanmış olduğunuz sorumsuz sözcüğünü dil sürçmesi olarak kabul ediyorum. Sözünü ettiğiniz kütüphane dolusu çizgiromanı neticede babanız oluşturmuş. Kimbilir hangi nedenlerle bu kitaplar dağılmış bilemiyorum. Ancak O ' nun için de kolay olmamıştır eminim.

Sevgili Winster, miras yerine kütüphaneyi bizzat oluşturmak daha zevkli değil mi:)
Saygılarımla.