Merhaba

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,802
2,766
metu
Herkesi özellikle bu sitede emeği geçek emekçileri saygı ile selamlıyorum.Ben 47 yıllık yaşındayım. ilk okul orta okul ve lise çağlarımı Niğde de geçirdim.Üniversitede ODTU de Fizik eğimi yaptım.Şu anda Niğde de Mali müşavirlik mesleğini serbest olark yapmaktayım.Çizgi roman sevgisi bende 70 li yılların ortasında Babamın almış olduğu Kaptan Swingin bir macerasıyla başladı.Niğde de o zamanlarda Niğde nin tek kültür yeri olan Büyük Sinemanın önünde Kitap değiştirme ve satma işlemi yapılırdı,ne günlerdi o günler o Tommiksleri Teksasları ne zevkle okur, alır, satar değiştirirdik.Tabiki bir çoğumuzda olduğu gibi aile büyükleri Bak ders çalışmıyor çizgi roman okuyor diye bize yapmadıklarınıda bırakmadılar .
O günleri azda olsa bu Forum la tekrar yaşıyorum.Ama ilginç bir şeyin farkına vardım. Teks çizgi romanının bu kadar üst düzey olduğunu burada anladım.Benim için teks bir numara ,O kadar fizik eğitiminden ve 25 yıllık mali müşavirlikden sonra çizgi romanlar benim için ilgi çekici olmaya devam ediyor.
Çizgisiz kalmamak ve dik duruşumuzu kayıpetmemek dileğiyle kalın sağlıcakla.

Son düzenleme:

mkurt

Süper Üye
26 May 2010
1,828
470
Çizgi roman sevgisi bibaşak . Çizgi diyarımızda bambaşka.:) Hoş geldiniz...