Merhaba.

Alcester

Yeni Üye
18 Eyl 2010
20
6
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kendimi tanıtayım. Alcester.. 23 yaşındayım. İstanbul'lu'yum! Çizgi roman aşığıyım. Bu siteyi tesadüf eseri keşfettim ve burada olmaktan memnunum. Umarım hoş gelmişimdir.

tafamus

Süper Üye
11 Şub 2010
1,865
15,089
Doğru adrese gelmişsin arkadaşım aramıza hoşgeldin keyfini çıkart

Alcester

Yeni Üye
18 Eyl 2010
20
6
Tüm cevaplara sonsuz teşekkürler. Bu arada en önemli bilgileri unutmuşum yahu :)

Dylan Dog,Martin Mystere,Julia,Ken Parker. Favorilerimdir. Teksas-Tom Miks çocukluk yadigarıdır kötü de olsa(bana göre) okunur. Blueberry okumadım çok merak ediyorum. Teks'in bir kaç sayısını okumuşluğum var Western konulu en iyi çizgi romandı hatırladığıma göre. :)

neptunn

Süper Üye
27 Tem 2009
1,858
5,362
Hoşgeldiniz sayın Alcester, keyifli paylaşımlar dilerim.
Esen kalın.

Cellatbey

Aktif Üye
7 May 2010
339
265
Hoşgeldin değerli kardeşim.
İnan tam yerine geldin,bunu kısa zamanda zaten kendin anlarsın.Burada hiç bir karşılık beklemeden,hiç bir ayırım yapılmadan sadece ve sadece paylaşım ve yardımlaşma ruhuyla dolu Kardeşler, dostlar arasındasın.

saygılar.

Alcester

Yeni Üye
18 Eyl 2010
20
6
Hoşgeldin değerli kardeşim.
İnan tam yerine geldin,bunu kısa zamanda zaten kendin anlarsın.Burada hiç bir karşılık beklemeden,hiç bir ayırım yapılmadan sadece ve sadece paylaşım ve yardımlaşma ruhuyla dolu Kardeşler, dostlar arasındasın.

saygılar.

Evet kardeşim. Siteyi detaylı inceledim belli oluyor. Gerçekten harika. Hepinize teşekkürler.