Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kendimi tanıtayım. Alcester.. 23 yaşındayım. İstanbul'lu'yum! Çizgi roman aşığıyım. Bu siteyi tesadüf eseri keşfettim ve burada olmaktan memnunum. Umarım hoş gelmişimdir.
Tüm cevaplara sonsuz teşekkürler. Bu arada en önemli bilgileri unutmuşum yahu
Dylan Dog,Martin Mystere,Julia,Ken Parker. Favorilerimdir. Teksas-Tom Miks çocukluk yadigarıdır kötü de olsa(bana göre) okunur. Blueberry okumadım çok merak ediyorum. Teks'in bir kaç sayısını okumuşluğum var Western konulu en iyi çizgi romandı hatırladığıma göre.
Hoşgeldin değerli kardeşim.
İnan tam yerine geldin,bunu kısa zamanda zaten kendin anlarsın.Burada hiç bir karşılık beklemeden,hiç bir ayırım yapılmadan sadece ve sadece paylaşım ve yardımlaşma ruhuyla dolu Kardeşler, dostlar arasındasın.
Hoşgeldin değerli kardeşim.
İnan tam yerine geldin,bunu kısa zamanda zaten kendin anlarsın.Burada hiç bir karşılık beklemeden,hiç bir ayırım yapılmadan sadece ve sadece paylaşım ve yardımlaşma ruhuyla dolu Kardeşler, dostlar arasındasın.