Merhaba

aitor

Yeni Üye
4 Mar 2010
20
9
genelde ev
Merhaba tüm çizgi roman dostları.
En Kahraman Rıdvan ararken düştüğüm bu siteden, uzun zaman çıkamayacağımı alt forumlarda dolaşırken anlamış bulunuyorum. Ve bundan dolayı da çok mutluyum.

Okumayı 5 yaşında teyzemin hediye ettiği ilk Asteriks kitabımla öğrenmiştim (Kervan Yayınları - Asteriks Olimpiyatlarda), o günden itibaren de çizgi roman sevdam, babamın beni abone yaptığı Milliyet Çocuk dergisiyle giderek gelişti. Yaşım ilerledikçe, harçlıklarımı biriktirerek devam ettim. Yıllar geçti, iyi kötü bir koleksiyonum oldu, aralarda birtakım saçmalıklar da olmadı değil hani. Milliyet Çocuk 74-86 yılları arası, eksiksiz koleksiyonum taşınırken kayboldu mesela (hala anneme şüpheyle bakarım o yüzden), ya da Tay Yayınları ciltli ve fasikül Atlantis serim (ki o da seriydi), bir arkadaşıma bıraktığım cafeden çalındı... Neyse... Dijital çağa geldik, artık cbz ve cbr formatlarda biriktirmeye başladım çoğunluk çizgi romanı. Ama Türkçe kaynaklarda eksiklerim vardı, şimdi bu forumla beraber o eksikliği de giderecek müthiş bir kaynağa denk geldim.

Uzun lafın kısası, burayı bir anda çok sevdim. Paylaşımı sevdim. Paylaşım yapan kişileri (ilk görüşte) sevdim.
Ezcümle "hoş buldum". Hem de ne hoş bulmak :)

Hones

Guest
11 Nis 2009
3,037
11,034
Aramıza hoşgeldiniz aitor :)

En Kahraman Rıdvan yayınlandığı zaman benim de favori karakterimdi. Gırgır ve Hıbır 'dan sayfalarını kesip cilt haline getirmiştim. Cildi nasıl kaybettim , kaybolmasından kimi suçlayacağım şimdi hatırlayamadım. Neyse , her zaman dediğimiz gibi , çizgi roman hepimizin...

bortecinefb

Süper Üye
12 Ara 2009
2,807
4,875
Deliler Köyü
hoşgeldin :), bir ortak noktamız var seninle, Milliyet Çocuk Dergisi eksiksiz koleksiyonum faili meçhul bir cinayete kurban gitti, ben yurt dışındaydım ve ne olduğunu hala bilemiyorum. Cbr yada pfd çr yada orjinal tadı vermesede elimizde olanla idare edip mutlu olmaktan başka çaremizde yok :)

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,547
1,034
Bursa
Evet hoşgeldin.Gerçi epey bir yeni olsamda insan çabuk ısınıyor. Zaten içinde ki çizgiroman sevdası oldukça ısınmamak mümkün mü? O zaman hep birlikte nice çizgiromanlara İNŞALLAH...

Not:Bu arada arşiviniz e üzüldüm arkadaşlar kötü bir duygu olsa gerek.Ben sadece çocukken elimde olan redkit ve süperman vardı bunları kaybetmiştim.
Ama içlerinden biri vardı ki...(iç çeker) ah ah ah.Şimdi bu satırları yazarken aklıma geldi.Böyle çok kalın ama, normal boyutlarda bir Redkit'im vardı çok severdim onu sonra ne oldu hiç hatırlamıyorum.O zaman ilk okula bile onla gitmiştim ah ah ah uzun zamandır unutmuşum içim bir tuhaf oldu.Neyse ALLAH'A emanet olun.

Son düzenleme:

dogan_t1030

Yeni Üye
19 Mar 2012
1
1
istanbul kadıköy
hepinize iyi günler,
katılalı epey oldu,zevkle takip ediyorum.biraz mesaj özürlü olduğumdan
yazamadım.umarım bu mesajı göndermeyi becerebilirim.bana bu zevki yaşatan,
emeği geçen tüm arkadaşlara çook teşekkür ederim.aldığım zevki kelimelere
dökmek beni biraz aşıyor zaten.
selamlar doğan

hasanicoz

Süper Üye
26 Ağu 2009
497
307
Aramıza katıldığım için mutlu oldum.Benzer sorunlarla çok kitap kaybettim.Ancak burada harika paylaşımlar ile hem kitaplara hem de yeni arkadaşlara sahip oldum.