Merhaba sevgili dostlar...

husnugs

Yeni Üye
15 Tem 2009
7
18
Uzun bir süredir Çizgi Roman taramak, paylaşmak ve hatta okumaktan dahi uzak kaldım, işlerim dolayısı ile sürekli bir koşturmaca içerisinde olan sektörün getirdiği zorluklar sebebi ile bir çok şeyi yapmak istedim yapamadım.

Ancak bu süre zarfından sonra, gördüğüm şeyler beni çok sevindirdi. Bir çok vefalı arkadaşlarımız bu işi sıkı tutup İnternet ortamındaki Çizgi Roman sayısını, bizim bıraktığımız dönemin çok üstüne çıkarmışlar, bu beni gerçekten çok sevindirdi.

Tanıdık simalardan olan bir dostumun mesaj göndermesiyle, bu sitenin varlığından haberim oldu, katılmaktan ve aranızda bulunmaktan memnun oldum.

Fırsat buldukça ve elimden geldiğince burada bulunmaya çalışacağım.

Sevgi ve saygılar...

Kroker

Süper Üye
27 Nis 2009
1,737
2,363
Hoşgeldin sevgili husnugs, belli ki bu işe uzun zaman önce emek vermişsin belki okuduğumuz, paylaştığımız çizgi romanlarda senin emeğin vardır. Hepimizin yoğun iş temposundan kaçıp bir nefes aldığımız bir yer burası, çizgiroman severlerin giderek artması hepimizi mutlu ediyor.

@serkan@

Süper Üye
20 May 2009
1,444
11,699
Darkwood
ailemizin genişlemesi hepimizin ortak sevinç kaynağı diye düşünüyorum...hoşgeldin sevgili dostum...keyifli vakit geçirmen dileklerimle...

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,646
84,814
NeverLand
İnternet ortamında çizgiroman okunmasına ilk defa sizlerin sayesinde başlamıştık.
Kaprissiz, beklentisiz ve kibirden uzak paylaşımlarınız hala arşivimde durmakta.
Aynı çizgide yer almaya çaba gösteren bizler de sizi sevgiyle kucaklıyoruz.
Hoşgeldiniz.

Sinbad

Süper Üye
12 Mar 2009
964
1,313
Sevgili Dostum Beni kırmayıp sitemizi onurlandırdığın için sana çok teşekkür ediyorum.Hoşgeldin sefalar getirdin.Senin desteğinle daha bir güç kazandı formumuz. Hayırlı olsun.

Not:Arkadaşlar belki bir çoğunuz bilmiyor olabilir.Nette onaranforumu kurup ilk çizgi roman tarayan ve aylarca elden ele gezen PP formatındaki ÇRlar arkadaşımız Husnugs'ye aittir.

Son düzenleme:

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,222
5,109
Sevgi ve saygı bizden husnugs dostum.Gördüğün gibi ,bildiğin gibi...Bir avuç yürekli insan salt paylaşım adına birşeyler yapmaya çalışıyor.Bir çoğu belkide tamamı iş güç sahibi evli barklı belkide torun torba sahibi insanlar fırsat bulduklarında o ilk aşklarına (çizgiroman aşkı) yelken açıyorlar.Bekleririz efendim bir tutam tuz misali...

Raven

Yönetici
7 May 2009
1,434
13,577
İsmini sitede görünce gerçekten heyecanlandım..Ben ve benim gibi belli bir yaşı geçen arkadaşlarım gibi internette ilk kez çizgi romanı senin pps formatında taramalarınla okuduk.. Bu aşk içimizde varsa sebebi birazda sensin.. bizi nasıl bir derde bulaştırdığının farkındamısın :D .. Diyarımıza hoşgeldin. baştacısın..

husnugs

Yeni Üye
15 Tem 2009
7
18
Bu güzel ifadelerinizden dolayı çok teşekkür ederim dostlar, bunca aradan sonra hatırlanmak çok güzel bir duygu, bende şimdi nickleri görünce bazı dostları hatırlamaya başladım, şuanda çok önemli bir şeyleri kaybetmiş ve tekrar bulmuş biri gibiyim, bu kadar sıcak karşılanmak beni birazda duygulandırdı, hepinize çok teşekkür ederim.

Sevgi ve Saygılar...

fenerbahce_100

Süper Üye
26 Mar 2009
1,835
1,044
Hoş geldiniz husnugs.İnternet ortamında ilk indirdiğim çizgi romanlar sizin taramalarınızdı.Aramıza hoş geldiniz.Sizinle ailemiz daha da genişledi ve güçlendi.

Mehmet Ali

Süper Üye
1 May 2009
3,187
57,212
TAM 35
Artık çizgi romanları bulmanın neredeyse imkansız olduğu bir zamanda internette gezinirken sizin çizgi romanlarınızı gördüğümdeki müthiş sevincimi hatırlıyorum.Sizi aramızda görmekten inanın ki çok mutluyum.Hoş geldiniz

Sinbad

Süper Üye
12 Mar 2009
964
1,313
ya ben daha bugün üye oldum
da çizgi romanları nasıl indiriyoz
tarif eder misin

Sanırım bu işte epey yenisiniz.
İlgilendiğiniz konun linkine tıklayın.Açılan konuda ilk mesaja gelin genellikle "rapidshere" içeren linkler var bunların üstüne geldiğinizde imleç el şeklini alır ve bu durumdayken tıklayın. Yeni bir sayfa açılır.O sayfadaki Free User yazan yere tıklayın sayfa yenilenir ve geriye doğru ilerleyen bir sayaç çıkar onun bitmesini bekleyin ve download yazan bir yuvarlak çıkar orayada tıklayınca dosyayı yüklemek için bir pencere açılır kaydede basın.Basınca dosyayı yükleyeceğiniz yeri belirlemek için farklı kaydek çıkar solda masa üstü yazan yere tıklayıp kaydete tıklayın.Dosya masa üstüne inecektir.

Özel mesajdan sormuşsunuz bende özel mesajdan anlatmıştım.Gönderdiğim mesajı aynen alıntı yapıyorum

Son düzenleme:

mnyyf1453

Süper Üye
9 Tem 2009
500
141
aramıza hoş geldin kardeşim

-------------------------------------------------------------
İnan.!...............ama yalnızca bildiğin gerçeklere

Güven.!...........ama yalnızca içinde bağlandıklarına.

Sev.!................ama yalnızca hak edenleri.

paylaş.!...........ama yalnızca değerini bilenlerle.

katibim46

Yeni Üye
1 Eki 2009
3
0
Arkadaşlar ben yeni üyeyim çizgi romanları açmak için ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim Srlamlar...