Selamlar. Zamanında Spiderman serisini arşivime eklemek için arayış içindeydim nasıl bulduğumu hatırlamıyorum ama iyi ki bu siteyi fark etmişim. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Yaşım pek müsait olmadığı için çizgi romanlar ile fazla vakit geçiremedim şimdilerde ise bir çok seriyi arşivime katmaya çalışıyorum aynı zamanda okumaya başlamak istiyorum. Bu arada siteye üye olup uzun bir zaman faydalanıp sizlere bir selam merhaba teşekkür mesajı yazmadığım için özür dilerim. Gerçekten yürekten tebrik ederim 92 doğumlu olduğum için bir çok eseri göremedim fakat şimdi sizin sayenizde kavuşabiliyorum. Tarama işlemlerini yapan herkese Allah kolaylık versin başarılarınızın devamı dileğiyle..
Not: Arkadaşlar bir sorum olacaktı belki ben bulamadım ama Conan serisi bana karışık gibi geldi yani serilerdeki hikayeler farklı mı yoksa tek mi uzun lafın kısası nasıl indirip okumam gerektiği konusunda yardımcı olacak birisi varsa çok mutlu olurum.
Not: Arkadaşlar bir sorum olacaktı belki ben bulamadım ama Conan serisi bana karışık gibi geldi yani serilerdeki hikayeler farklı mı yoksa tek mi uzun lafın kısası nasıl indirip okumam gerektiği konusunda yardımcı olacak birisi varsa çok mutlu olurum.