Merhaba Bu Dünyanın Güzel İnsanları

bayrampaşa

Kıdemli Üye
26 Eki 2011
235
104
istanbul
Merhaba Bu Dünyanın Güzel İnsanları

Öncelikle özürlerimi dileyerek satırlarıma başlamak isterim umarım beni madur görürsünüz düşüncesiz davrandım bu değerli sayfaya bir iki satır yazmadan geçtim lütfen özürlerimi kabul buyurun.

Değerli site yöneticilerine ve kurucularına teşekkür ederim sizlerle geç tanıştık umarım ayrılmak nasip olmaz çok güzel işlere imza atmışınız gerçekten mükemmel diyeceğim ama az gelecek kelimelerle ifadesi zor değerli katkılarından dolayı üye arkadaşlarada teşekkürlerimi sunarım. Yayın ilkesine devam edildiği taktirte kalıcı ve anlamlı işlere imza atacağınıza canı gönülden inanıyorum

Sevgiler Saygılar Hürmetler

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,992
23,943
Sarıyer
Hoşgeldiniz;

bir dolanın etrafı, internette paylaşılan çizgiroman aleminde yeniyseniz zaten en az 1 ayınız dosya indirmekle geçecektir. Yok eskiyseniz ama burayı yeni bulmuşsanız bu kadar insanın hiç bir karşlılık beklemeden bu kadar paylaşımı nasıl bir araya getirdiğine meark edeceksinizdir, cevabı çok basit "çizgiroman okuyabilmenin herkesin hakkı olduğuna inamak".

Keyifli günler dilerim.

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,741
45,674
denize sıfır
Hoşgeldiniz aramıza.
katkılarınız bizi mutlu ediyor,sizde forumun keyfini sürün.
keyif almanız dileğiyle.:)

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,327
10,518
Hoşgeldiniz dostum.
e-kitap konusundaki eklemelerinizi takip ettiğimi bilmenizi isterim.
Umarım uzun soluklu ve kalıcı bir birliktelik olur.

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,254
İstanbul-İzmir
Benim gibi hem çizgiroman hem roman ve inceleme türü okuyanlar için güzel çalışmalrınız var.
Aramızda görmekten mutlu olduğumuz değişik renk ve kokulara katılmanız hoş oldu:)
Sizide İstanbul toplantısında görsekde fikirlerinizle ortamı yumuşatsanız:D
Ben daha Timed,le uğraşamam:d

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,327
10,518
Sevgili serifengin ,
Zaten arabayla gelmem demişsin bir konunun altında , ben de içecem bu sefer demişsin , işte benim yıkıldığım an o andır zaten.
Ne güzel Jeep ile eve kadar gidiyorduk ya. Oldumu böyle ?
Dostum bayrampaşa , bekleriz hocam yolun düşerse..
Sevgiler , saygılar

bayrampaşa

Kıdemli Üye
26 Eki 2011
235
104
istanbul
Hepinize teşekkürler arkadaşlarım Hoşbulduk hepinizi saygıyla selamlarım sağolun bu sitede eğer benimde çorbada bir tuzum olduysa bundan onur ve gurur duyarım Benim bir hayat felsefem var hani hep derler ya '' vermeden almak Allaha mahsustur '' bu çizgiyi yaşamım boyunca takip ettim ve mutluluğu buldum şunu öğrendim karşındakine '' ne verirsen onu alırsın '' iyliye - iyilik , kötülüğü - kötülük Bir örnek verecek olursak tarlaya patates ektin o tarlada Mısır biçemezsin işin aslı herşey bireyde başlıyor sen değişirsen herkes değişir gelelim konumuza sizler bu sitede bunu yapmışsınız değişimi dışa vurup başarıyı yakalamışsınız hepinize teşekkürü borç bilirim sağolun Herşey gönlünüzce olsun.

12 Şub 2010
15,001
551,080
Hoş geldiniz; kalıcı ve paylaşımdan keyif alan dostlukların diyarına hoş geldiniz