AhmetCanal35
Süper Üye
Merhabalar,
Ben ahmet canal. 1989 yozgat doğuluyum. Aranıza İzmir’den katılıyorum. Çizgi roman merakına ilk önce “manga” arşivi yaparak başladım. Daha sonra bu forumu buldum ama nasıl bulduğum hakkında bir fikrim yok
Sanırım eşim “The Walking Dead”in indirme linkini bulduğu zaman aramış olmalıyım çizgi roman forumlarını. Toplantılarınıza katılmayı düşünüyorum ki çizgi roman hakkında daha derin bilgi sahibi olayım. Yaptığım arşivlerin bir anlamı olmalı değil mi?
Mister No ve Zagor hayranı oldum. Figürlerini dahi toplamayı düşünüyorum.
Ayrıca eşimle birlikte her ayın ilk pazar gününde toplantı yaptığımız “Yokyer Kitap Kulübü”nün kurucu üyesiyiz. Toplantılarımıza katılmak isterseniz bekleriz. Facebook ve whatsapp grubumuz mevcut.
Teşekkür eder, iyi okumalar dilerim.
Ben ahmet canal. 1989 yozgat doğuluyum. Aranıza İzmir’den katılıyorum. Çizgi roman merakına ilk önce “manga” arşivi yaparak başladım. Daha sonra bu forumu buldum ama nasıl bulduğum hakkında bir fikrim yok
Mister No ve Zagor hayranı oldum. Figürlerini dahi toplamayı düşünüyorum.
Ayrıca eşimle birlikte her ayın ilk pazar gününde toplantı yaptığımız “Yokyer Kitap Kulübü”nün kurucu üyesiyiz. Toplantılarımıza katılmak isterseniz bekleriz. Facebook ve whatsapp grubumuz mevcut.
Teşekkür eder, iyi okumalar dilerim.