Merhaba arkadaşlar

Cellatbey

Aktif Üye
7 May 2010
339
265
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Faydam olabilirmi bilmem,fakat sizlerden hakkınızı helal etmeniz dileğimle,faydalanacağım. Benim size bir katkım olamazsa şimdiden hakkınızı helal etmenizi dilerim.
Nostaljik olarak çizgi romanla ilgileniyorum.
Öyle pek anladığımda söylenemez.Özel ilgi duyduğum sadece Tex (Teks) ciltleridir.
Gerçi öyle ahım şahım sahip olduğum kitaplarda yok (eskiden kalma bir iki tane cilt kalmıştır.(malesef)
50 yaşın üzerindeyim,dolayısıyle bir bakıma çizgi romanlar beni çocukluğuma götürüyor diyebiliriz.Fakat tabiki hepsi değil.Teks bana senaryo,kurgu olarak biraz daha oturgun gibi gelir.Hala bu yaşımda bulursam Tex okurum ve "Hadi ya saçma çocuksu" demem.Yani bana bu yaşımda bile,çocuksu, basit kurgulu gelmez.
Bilgisayardan çizgi roman malesef kitaptaki tadı vermiyor.En azından yatağına uzanıp okuyamıyorsun.Kocaman bir ders kitabının arasına koyup okuyamıyorsun :)
Fakat yoklukta elbette bu da ben ve benim gibilere bir nostaljik an yaşatabiliyor.

Herkese hepinize teşekkür ediyorum.

bortecinefb

Süper Üye
12 Ara 2009
2,807
4,900
Deliler Köyü
Öncelikle hoşgeldiniz :), sitemizden istediğiniz gibi yararlanabilirsiniz, Çizgi Diyarı'nın özelliği bu paylaşımlar karşılıksız, gönülden ve herkes okuyabilsin diyedir. Hoş vakit geçireceğinizden eminim.

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,229
5,137
Sevgili yolcu...(Çizgiroman öyle bir dünya ki katılan herkes hepimiz birer yolcu değilmiyiz..eskilerden kalan)Hoş geldiniz ve bol paylaşımlar .Kendi adıma dilediğiniz gibi paylaşımlarımı alabilirsiniz Helal olsun..