Merhaba Adaşlarım!

duvarsürüngeni

Aktif Üye
28 Ağu 2011
451
1,090
Merhaba sevgili dostlar,adım Mert Kılıç.Yaşım belki bu sitedeki arkadaşlara göre küçük olabilir.Yaşım 14.Ancak ailemin bir kütüphanesi bulunuyor.Kütüphane çok eski çizgi romanlar barındırıyor.Ya da ben bulamadıklarımı sahaflardan alıyorum.Tam bir çizgi roman hastasıyım.Bazen okulda çaktırmadanda okuyorum :D

Her neyse bu siteyi uzun süredir takip ediyorum ve üyeydim ancak adımı ve şifremi unuttum.Şimdi aranıza katılmaya hazırım sanırım.Bu arada eski bir yayıncılığı düzenlemeye başladım babamla.Yakında çizgi roman yayın işlerine girersemde şaşmayın :)

Ultimate Spider-Man,The Simpsons Collections,The Amazing Spider-Man çizgilerini çeviriyorum.Ultimate Spider-Man'de çok duyulan Death of Spider-Man'i çevirdim.(Bölümlerden oluşuyor ama ben sadece son sayısını çevirdim.)

Yakında sitenizde paylaşacağım. :)
Hepinize iyi forumlar dilerim dostlarım. :)

MVCelebi

Yeni Üye
5 Şub 2011
87
232
Yaş önemli değil zaten burda 50 yaşında abilerimizde var 10 yaşında kardeşlerimizde :D

duvarsürüngeni

Aktif Üye
28 Ağu 2011
451
1,090
Teşekkürler.Sevindim :) Tolga güzel isimdir.Tolga adında bir çizgi roman daha önce duymadım.Bana Mert koydular ama Mert adında bir çizgi roman var mı bilmiyorum :D

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,548
29,494
İzmir
Forumumuza hoş geldiniz.
Keyifli vakit geçireceğinize eminim.
Ayrıca buradaki çizgi romanları okumak için birşey yapmanıza, paylaşmanıza, öyle yada böyle bir zümrenin hakimiyetine dahil olmanıza gerek yok.
Kendiniz olun, beğendiğiniz konudan başlayın.
Keyfinize bakın...
Tek ricam yorum yazın.
Sessiz çoğunluktan olmayın.

duvarsürüngeni

Aktif Üye
28 Ağu 2011
451
1,090
Biliyordum sessiz üyelerinizdendim ama sonra konuşma vaktinin geldiğini anladım ve aranıza tamamiyle katıldım.Çeviride yapıyorum,paylaşmak olsun olmasın.Paylaşmadan duramam :)

hanefi

Süper Üye
13 Şub 2010
3,138
849
Merhaba Cubitus,

Hoş geldin aramıza.
Cubital ven'lerden kan alış-verişi ile sen de bizimle kanka oldun gayri.

Hayırlı olsun.