duvarsürüngeni
Aktif Üye
- 28 Ağu 2011
- 451
- 1,090
Merhaba sevgili dostlar,adım Mert Kılıç.Yaşım belki bu sitedeki arkadaşlara göre küçük olabilir.Yaşım 14.Ancak ailemin bir kütüphanesi bulunuyor.Kütüphane çok eski çizgi romanlar barındırıyor.Ya da ben bulamadıklarımı sahaflardan alıyorum.Tam bir çizgi roman hastasıyım.Bazen okulda çaktırmadanda okuyorum
Her neyse bu siteyi uzun süredir takip ediyorum ve üyeydim ancak adımı ve şifremi unuttum.Şimdi aranıza katılmaya hazırım sanırım.Bu arada eski bir yayıncılığı düzenlemeye başladım babamla.Yakında çizgi roman yayın işlerine girersemde şaşmayın
Ultimate Spider-Man,The Simpsons Collections,The Amazing Spider-Man çizgilerini çeviriyorum.Ultimate Spider-Man'de çok duyulan Death of Spider-Man'i çevirdim.(Bölümlerden oluşuyor ama ben sadece son sayısını çevirdim.)
Yakında sitenizde paylaşacağım.
Hepinize iyi forumlar dilerim dostlarım.
Her neyse bu siteyi uzun süredir takip ediyorum ve üyeydim ancak adımı ve şifremi unuttum.Şimdi aranıza katılmaya hazırım sanırım.Bu arada eski bir yayıncılığı düzenlemeye başladım babamla.Yakında çizgi roman yayın işlerine girersemde şaşmayın
Ultimate Spider-Man,The Simpsons Collections,The Amazing Spider-Man çizgilerini çeviriyorum.Ultimate Spider-Man'de çok duyulan Death of Spider-Man'i çevirdim.(Bölümlerden oluşuyor ama ben sadece son sayısını çevirdim.)
Yakında sitenizde paylaşacağım.
Hepinize iyi forumlar dilerim dostlarım.