Mary Jane Out Spider-Girl in!

App-PsStar

Aktif Üye
13 Mar 2011
292
26
Pandora's PlaneT
dc9e231f652301f80ea8e901bd9ec18a_L.jpg
Marvel konferansta yazar Paul Tobin Spider-Girl hakkında konuştu. Yeni karakterler üzerinde çalıştıklarını söyleyen Tobin Amazing Spider-man serisinin yeni sayısında bu karakterin geçeceğini ve kendisine ait bir sayınında beraberinde çıkacağını söyledi. Aslında bu isim sadece bir karakterin lakabı. Bu kişiyi Amazing Spiderman okuyanlar az çok bilecektir: Araña. Evet Spider-Girl adını bu karaktere kazandırılmasının önemli bir yer elde edeceğini söylüyor. Zaten yakında başka karakterlerinde örnek olarak Red Hulk verilebilir, bu tarz yan karakterlerinin olabileceğini de sözleriyle belli ediyor Tobin.

Bu karakterin bir sokak kahramanı olacağını ve yakın zamanda kendine yer ediceğini ve yeteneklerinin de arttırılacağı söz konusu. Spider-man ile ilişkileri sorulunca "Spiderman onun kendi yolunu çizmesini gerektiğini biliyor." diyerek sanırım çok içiçe olmayacaklarını ama birbirlerini tanıyacaklarını da söylemiş oluyor gibi. Çıkış tarihi de belli 10 Kasım.

Açıkçası bana göre Spider-Girl bir sorun yaratmaz zaten her karakterin neredeyse artık dişisi/erkeği mevcut. Eee ortada bir Spider-Woman var. O zaman grubu tamamlamak için bir de Spider-Boy çıkarmak gerekli. Bu sefer de nitelik mi nicelik mi tartışması orataya çıkıyor gibi. Neyse yine de okumadan değerlendirmemek lazım. Bu arada sakın başlığa aldanmayın Mary Jane'nin yerine Spider-Girl sevgilisi olmayacak sadece bu yeni kahramana katkımız olsun diye biraz dedikodu katıp ilgi çekmesini istedim. :)

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,547
1,034
Bursa
Arkadaşım eline sağlık her zaman forumumuza fayda sağlamaya çalışıyorsun bu çok güzel bir şey ancak, hevesini kırmak istemediğimden şunu söylemek istiyorum. Lütfen bir yerden alıntı yaptığın zaman Alıntıdır diye belirtirsen daha iyi olur.
Bu yazı 16 Ekim 2010 da adresinde yazılmış zaten lütfen emeğe saygı gösterip kaynak belirtmesende alıntı olduğunu bildir.;)

ozaki

Süper Üye
4 Kas 2010
1,577
1,414
Sevgili App-PsStar;
Dünde alıntı yazmayı unuttuğun bir konu vardı..
Lütfen daha dikkatli olalım açtığımız konularda.