manga

sanji54

Kıdemli Üye
30 Ocak 2010
207
30
Arkadaşlar bakıyorumda herkes comic takılıyor aranızda manga seven ve paylaşabilecek olan varmı ? :rolleyes:

Son düzenleme:

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
6,995
11,741
Forumun manga sayfası:

http://www.cizgidiyari.com/forum/anime-ve-mangalar-f29.htm

Mangalar üzerine yararlanabileceğin bir kaç adres:

Ve arkasından ufak bir tepki:

keno007 ve sanji54 forumda Türkçeyi düzgün bir şekilde kullanmanızı (şiddetleyi uyarı üzerine yumuşatalım)önemle tavsiye ediyorum. Dostlarımızın mesaj aralarında dediği gibi yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızdan olup Türkçeden uzakta kaldıysanız o başka dava. (Almanya'da yaşayan akrabalarım Türkçe gramer ve imla kurallarını iyi derecede kullansada. Beş parmağın beşide bir değil.)

Son düzenleme:

sanji54

Kıdemli Üye
30 Ocak 2010
207
30
Tamam özen gösteririm uyarı için saol . Bu arada bana manga linkini vermişsin ama ben zaten bunu biliyorum benim demek istediğim Türkçe mangaydı.

Son düzenleme:

Hones

Guest
11 Nis 2009
3,037
10,708
Ve arkasından ufak bir tepki:

keno007 ve sanji54 forumda Türkçeyi düzgün bir şekilde kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Hones' in dediği gibi yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızdan olup Türkçeden uzakta kaldıysanız o başka dava. (Almanya'da yaşayan akrabalarım Türkçe gramer ve imla kurallarını iyi derecede kullansada. Beş parmağın beşide bir değil.)

Dostum , neden şiddetle tavsiye ediyorsun ? Normal tavsiye etsen , uyarsan anlamayız mı sanıyorsun ? Bir de "Hones'in dediği gibi " derken benim söylemediğim bir cümle kurmuşsun:9 Adımı silersen sevinirim;)