altan
Yönetici
- 23 Eyl 2011
- 3,162
- 130,866
Mediafire linklerinde sorun hakkındaki sabitlenmiş başlığa bakınız. Nasıl indirebileceğiniz açıklanmış.Teşekkür ederim. Yalnız bir sorunla karşılaştım. Linke tıklayınca indirme başlamıyor, dışarı atıyor.
Gerçekten sayfa alt numaralarında bir atlama basımdan kaynaklanmıyorsa, 4 ve 5 yok.Serinin tamamı için teşekkürler. Değişik bir çizgiromanı okumuş olduk sayenizde. LILITH CİLT 08 PAYLAŞIMINIZDA 4. VE 5. SAYFALARI ATLAMIŞSINIZ. BİLGİNİZE.
"İndirilenler" sahifesinde "Bu dosya güvenli bir şekilde indirilemiyor" ibaresi çıkarsa da "Sakla"yı tıklayın, iniyor.Teşekkür ederim. Yalnız bir sorunla karşılaştım. Linke tıklayınca indirme başlamıyor, dışarı atıyor.
Gerçekten sayfa alt numaralarında bir atlama basımdan kaynaklanmıyorsa, 4 ve 5 yok.
Harikasınız. Teşekkürler.Kitabın orijinali bende olmadığından basım hatası mı bilmiyorum ama İtalyancasını bulup gece gündüz demeden saatlerce emek verip o iki kayıp sayfayı Türkçeye çevirdimBu sayfaların orjinal Türkçeleri eklenene kadar bu sayfaları kullanabilirsiniz. Resimlere sağ tıklayarak gerçek boyutlarında indirebilirsiniz. Resimleri 004a.jpg ve 004b.jpg olarak isimlendirdim. CBR içine bu isimlerle aktarıldığında doğru sıralamada gösterilecek. Sayfa altındaki numaralar İtalyancadaki sıralamadan.
![]()
![]()
Elinde olmadığı halde bulup paylaşması bence çok değerli. Bir kez daha teşekkürler cizgicicocuk.Vay! Bütün o yazıları nasıl çevirdiniz.. Özellikle 2. sayfa bitmek bilmemiştir.
Teşekkürler![]()