Les Reines de Sang (Fr)

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,289
146,292
Les_Reines_de_Sang_tile.jpg

Sayın odenat aşağıdaki macerayı çevirme müjdesini vermişti, serinin diğer kitaplarınıda yükleyelim, resimlerden anladığım kadarıyla tarihe yön veren kadın maceraları.

Tseu_Hi_T01_00a.jpg

6 fransızca kitap aşağıdaki dosyadadır.

odenat

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
4 Eki 2012
1,269
17,606
Çok teşekkürler dostum. Tseu Hi çok ilginç bir hikaye, ayrıca biz Türkler de harem kadınlarından ve hadımlardan çok çektik. O yüzden özellikle seçtim Tseu Hi'yi. Koca Çin imparatorluğunun yeteneksiz yöneticilerin ve hırslı hadımların elinde nasıl Avrupa'lılara yem edildiğini, zenginliklerinin nasıl yağmalandığını çok güzel anlatıyor.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,289
146,292
Kardeşim inan bana sizin çevirilerinizle bu muhteşem eserlere sahip olabiliyoruz, okuyabiliyoruz.

Tarih her daim kadın entrikaları ile dolu, romanlarda okumuşuzdur, şimdi de sizin sayenizde çizgilerde okumaya devam ediyoruz.

Ellerinize sağlık.

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,856
31,663
İstanbul
Sevgili Odenat arkadaşım, dört gözle bekliyor olacağım. Çizgiler harika olunca sizin de titiz çalışmanız üzerine eklendiğinde kusursuz bir şölen sunmuş oluyorsunuz bize. Şimdiden çok teşekkürler. Buradan sevgili gandor08'e de teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Inanılmaz eserler buluyorsun bize sevgili dostum...çok teşekkürler.