Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu arife bitse de Bayram gelse bir an evvel, kaç gündür arkadaşlar Bayrama özel paylaşım yapacaklarından pek bir şey yok kuruduk kalık resmen (kendi adıma konuşuyorum), neyse geldi mübarek Kurban, Bayram hem de ne bayram bu sene hem et'e hem de çizgi romana doyacağız. Paylaşım yapacak arkadaşlar Deve kesmiş kadar sevaba girmişlerdir.
Not: Bayramınız kutlu olsun bu arada...
Tüm arkadaşlarımın Kurban bayramını en içten dilklerimle kutlarım .
Paylaşımın en üst düzeyde olduğu bu forum sayesinde sıkıcı ve yorucu günlerimiz, gecelerimiz şenleniyor.
Gün geçtikçe forumumuz daha da güçlenecek ve ses getirecek çalışmalar ardı ardına gelmeye devam edecek.
"Diyar"ımızın harika ekibini oluşturan tüm gönül insanlarının
ve bu insanlar nezdinde diyarımıza emek veren tüm kardeşlerimin
ve de diyarımıza üye olan tüm dostların
mübarek bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor,
Türk- İslam alemi için hayırlara vesile olmasını
Cenab-ı Hak'tan diliyorum.
Saygılarımla...
Bugün Bayram! Mübarek Kurban Bayramı.
Tüm inananlar birbirlerine daha çok yakınlaşsın dargınlıklar ortadan kalksın kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin.
Tüm insanlar neşe ve mutluluk denizinde yüzsün.
Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım.
Kurban Bayramını doya doya yaşayalım.
Birlik ve beraberliğimizi kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.
Bugün Bayram! Mübarek Kurban Bayramı.
Tüm inananlar birbirlerine daha çok yakınlaşsın dargınlıklar ortadan kalksın kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin.
Tüm insanlar neşe ve mutluluk denizinde yüzsün.
Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım.
Kurban Bayramını doya doya yaşayalım.
Birlik ve beraberliğimizi kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.
Tüm "DİYAR"ın
ve de tüm çizgi romanseverlerin
ve de tüm Türk-İslam aleminin
mübarek bayramlarını tebrik ediyor,
hayırlara vesile olmasını Allah (CC)'tan diliyorum.
Saygılarımla...