Kontes - Dracula's Widow (1988)

5tpe

Yeni Üye
21 Nis 2020
39
194
Kontes (Dracula's Widow) 1988 DVD9 (Custom) DVDR + DVDRip 720p - 576p - 480p tur-eng-ger-spa dual

Filmin özeti :

Hollywood'da balmumu müzesinin genç sahibi. Romanya'dan antikalar sipariş etmiş ancak eline 5 sandık
yerine 6 sandık geçer. Kont Drakula'nın dul eşi Vanessa'nın 6. sandıkta uyuduğunu bilmiyordur.
Gece uyanır ve kan iştahı içinde harekete geçer.

Açıklama :

DVDRip ver 1 süresi : 01.22.18
DVDRip ver 2 süresi : 01.22.22

DVDRip 480p-576p-720p ripler haricinde,

DVD9 doğrudan avi ve mkv dosyaları şeklinde en altta yüklenmiştir.

kontes10.jpg

kontes11.jpg

kontes12.jpg

kontes13.jpg

kontes18.jpg

kontes19.jpg

kontes20.jpg

kontes21.jpg

kontes22.jpg

kontes23.jpg

kontes27.jpg

kontes28.jpg

kontes29.jpg

kontes30.jpg

kontes31.jpg

kontes32.jpg

IMDb

Kontes (Dracula's Widow) 1988 DVDRip ver 1 480p (720x400) tur-eng dual.avi

Kontes (Dracula's Widow) 1988 DVDRip ver 2 480p (704x368) tur-eng-ger-spa dual.avi

Kontes (Dracula's Widow) 1988 DVDRip ver 2 576p (1015x552) tur-eng-ger-spa dual.mkv

Kontes (Dracula's Widow) 1988 DVDRip ver 2 720p (1280x678) tur-eng-ger-spa dual.mkv

Kontes (Dracula's Widow) 1988 DVD9 (Custom) tur-eng-ger-spa dual.avi

Kontes (Dracula's Widow) 1988 DVD9 (Custom) tur-eng-ger-spa dual.mkv

Şifre : 5tpe01

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,791
38,240
İstanbul
Bu kıymetli paylaşımınız için teşekkürler Sevgili 5tpe. Sizden ricam, lütfen konu başlığında sadece; filmin Türkçe ve orijinal ismini, yapım yılını ve arzu ederseniz dublaj ya da alt yazılı olduğunu belirtin. Diğer detayları ise konunun altına istediğiniz kadar uzun yazabilirsiniz.. Saygılarımla..

5tpe

Yeni Üye
21 Nis 2020
39
194
Anladım, başlık sade ve anlaşılır olsun.
Aslında ben de öyle olmasının daha uygun olduğunu düşünüyorum sizin gibi.

Bu şekilde olmasının sebebine gelince diğer sitelerde talep bu şekilde olduğu içindi.

Ama bundan sonra bu fikri sadece bu nadide sitemizde değil, diğer sitelerde de uygulayabilirim.

Saygılar benden sizlere .
Umarım arkadaşlar, açtıkları konuların altlarına destek olmak için yaptığım eklemelere (farklı riplere) kızmazlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,791
38,240
İstanbul

Bu şekilde olmasının sebebine gelince diğer sitelerde talep bu şekilde olduğu içindi.

Ama bundan sonra bu fikri sadece bu nadide sitemizde değil, diğer sitelerde de uygulayabilirim.

Saygılar benden sizlere .
Umarım arkadaşlar, açtıkları konuların altlarına destek olmak için yaptığım eklemelere (farklı riplere) kızmazlar.
Çizgi diyarı salt film sitesi olsa haklısınız zira benim de dikkatimi çekmiştir hep, bahsettiğiniz sitelerde ağırlıklı olarak başlıklar çok detaylı oluyor. Biz ise sitemizde sizin de hak verdiğiniz gibi sadeliği ön planda tutuyoruz. Bu arada diyarımızdaki tüm üyelerimiz iyi niyetli ve hoşgörülü olduklarından, açtıkları konuların altlarına destek olmak için yaptığınız eklemelere (farklı riplere) kesinlikle olumsuz yaklaşmazlar zira burada hepimizin amacı birbirimize faydalı olmak ve hoş vakit geçirtmektir. :) Sevgilerimle dostça kalın.

5tpe

Yeni Üye
21 Nis 2020
39
194
Teşekkür ederim, aynı duyguları paylaşıyoruz.

Elimden geldiği kadar ilk etapta " film " kısmı olmak üzere diğer tüm kısımlara destek ve paylaşımda bulunmaya çalışağım.

Site kuralları ve beraberindeki geliştirilmiş normlar gayet güzel ve sade ayrıca nezih bir ortam. Herşey için teşekkür ederim, bilmukabele...

agartan

Onursal Üye
28 Haz 2019
1,220
11,330

Özgün isim / Türkçe isim (yapım yılı) gibi bir şablon olabilir.

Ben sadece Özgün isim (yapım yılı) ve varsa *Oscar* kullanıyorum.

Önce, desteğiniz için teşekkür ederim. Sizden ricam, agartan (x filmleri) başlıklarında görsel kullanmamanız.

Bu başlıklarda oldukça fazla film sunacağım, sunumlarımda kullanacağım görsellerle zaten sayfalar oldukça uzayacak.

Örneğin agartan Film-Noir sayfasında, belirttiğim gibi, 111 Kara Film sunacağım. 111 filmi tamamlayıncaya kadar yeni ekleyeceğim filmlerle bu sayı 130'u bulur.

Daha önceden açtığım, bağımsız film sunumlarımda dilediğiniz gibi davranabilirsiniz.

İyi çalışmalar, saygılar.

5tpe

Yeni Üye
21 Nis 2020
39
194
Özgün isim / Türkçe isim (yapım yılı) gibi bir şablon olabilir.

Ben sadece Özgün isim (yapım yılı) ve varsa *Oscar* kullanıyorum.

Önce, desteğiniz için teşekkür ederim. Sizden ricam, agartan (x filmleri) başlıklarında görsel kullanmamanız.

Bu başlıklarda oldukça fazla film sunacağım, sunumlarımda kullanacağım görsellerle zaten sayfalar oldukça uzayacak.

Örneğin agartan Film-Noir sayfasında, belirttiğim gibi, 111 Kara Film sunacağım. 111 filmi tamamlayıncaya kadar yeni ekleyeceğim filmlerle bu sayı 130'u bulur.

Daha önceden açtığım, bağımsız film sunumlarımda dilediğiniz gibi davranabilirsiniz.

İyi çalışmalar, saygılar.
"Agartan" Üstadım işte tam da bu yüzden ben de sitenin kıdemlilerinin fikirlerini almak istedim.

Ben de hasbel kader başka sitelerde de paylaşımlarda bulunuyorum.

Ama burada, kısa zamandır yükleme yapıyorum.

Bu siteye emeğini ve zamanını harcamış siz ve sizin gibi saygıdeğer kıdemlilere her zaman saygım ve hürmetim olacaktır.

Ben de paylaşımlarınızdan çok faydalandım, hepsi için teşekkür ederim. Görüşleriniz benim için önemli.

Saygılar sunar iyi paylaşımlar dilerim.

Moderatör tarafında düzenlendi: