Güneş'in yakıtı mı bitiyor nedir, Antalya'da havalar biraz serinledi. E, benim de keyfim yerine geldi haliyle. Bu keyif içinde, komik resimler paylaşılan sitelerde gezinirken bazı "özel" kareler gördüm.
Sizlerle de paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz.
İlk seçtiğim resmin adını "Küçük Kaza" koydum...
Bu resmin adı: "Kendisi Abimiz Olur." Karizmasından yararlanmak isteyen, Diyar avatarı olarak kullanabilir.
İşte gerçek Bengal Kaplanları. Bir de bunlara benzeyen "Anadolu Kaplanları" var biliyorsunuz.
Bu resmin adını: "Aklın Yolu Bir" koydum. Eee!... Bu sırta kim sürmek ister ki güneş koruyucuyu...
"Balık Sevenler Kulüp Lokali. Akşama ziyafet var, bekleriz.
Bunları sırasıyla; "Mazhar, Fuat ve Özkan" diye isimlendirdim.
"Tüfekli ve Etekli Abajur." Var mı birkaç tane isteyen?
Diyar'da bekarımız çok. Belki birini başgöz eder sevaba gireriz.
Nerden aklıma geldiyse; "Diyar'da kadına el kaldıran erkek var mıdır?" sorusu aklıma geldi. Olmadığından eminim...
Haa! Bu resme "Sizce Kaptan Hangisi?" ismini verdim.
En güzel resmi sona sakladım.
En güzel ismi de ona buldum: "Ha Gayret Koçum! Biraz Daha!..."
Sizlerle de paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz.
İlk seçtiğim resmin adını "Küçük Kaza" koydum...
Bu resmin adı: "Kendisi Abimiz Olur." Karizmasından yararlanmak isteyen, Diyar avatarı olarak kullanabilir.
İşte gerçek Bengal Kaplanları. Bir de bunlara benzeyen "Anadolu Kaplanları" var biliyorsunuz.
Bu resmin adını: "Aklın Yolu Bir" koydum. Eee!... Bu sırta kim sürmek ister ki güneş koruyucuyu...
"Balık Sevenler Kulüp Lokali. Akşama ziyafet var, bekleriz.
Bunları sırasıyla; "Mazhar, Fuat ve Özkan" diye isimlendirdim.
"Tüfekli ve Etekli Abajur." Var mı birkaç tane isteyen?
Diyar'da bekarımız çok. Belki birini başgöz eder sevaba gireriz.
Nerden aklıma geldiyse; "Diyar'da kadına el kaldıran erkek var mıdır?" sorusu aklıma geldi. Olmadığından eminim...
En güzel resmi sona sakladım.
Moderatör tarafında düzenlendi: