Komando 5898 (2025) Garip Sihir_Türkçe Çeviri & Balonlama

Gokhun

Çeviri & Balonlama
28 Eyl 2015
415
6,268
Gazimağusa/KKTC
Merhabalar sevgili diyar dostları. Çok uzun süredir ara verdiğim bir seriye de geri dönüş yapayım istedim bu sefer. İngiltere'de DC Thomson tarafından yayınlanan Commando Comics, 1961 yılından bu yana aksiyon ve macera hikayeleri basan en uzun soluklu savaş çizgi romanıdır. Şu ana kadar 5902 adet sayı basılmış durumdadır.

Hala yayın hayatına devam eden Commando, iki haftada bir dört sayı olarak yani ayda 8 adet olarak çıkmaktadır. Bunların dördü yeni sayı, ikisi Gold ve ve ikisi Silver Koleksiyonlarından olmak üzere dört de eski baskıların tekrarıdır.

Bu paylaştığım sayı benim elimde olan en son sayı idi ama çeviri esnasında dört yeni sayı daha yayınlandı. Yayın hızına benim çeviri hızı ile yetişmem pek mümkün gözükmese de elimden geldiğince devam etmeye çalışacağım. Umarım hoşunuza gider...

İyi okumalar... 🇹🇷

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
5,198
15,560
Eline yüreğine sağlık üstadım. Bu serinin hayranları ve ilgilileri olmasa elbette bu kadar baskı yapılma ihtimali olmazdı, Tebrik ve kıskanmamak elde değil. Paylaşım ve emekleriniz için teşekkürler. Sevgi ve saygılar

dartanyan66

Yeni Üye
23 Mar 2019
27
348
Meraklıları için İngilizce dilinde okumak isteyen olursa aşağıya link bırakıyorum. Arama kutusuna "Commando" yazarak geniş bir arşive ulaşabilirsiniz.