Kızılmaske Çıktı!

Büyülü Dükkan

Onursal Üye
25 May 2011
647
1,478
Sevgili Büyülü Dükkan müdavimleri, ilk yayınımız olan Kızılmaske'nin çıktığını duyurmaktan mutluluk duyarız. Hepinizi dükkanımıza bekleriz.

Online Alış-Veriş için:

969405_323218907809597_141992865_n.jpg

-MUKAR KÖLE PAZARI (21-08-1961/10-02-1962)
-SALGIN (12-02-1962/16-06-1962)
-RIHTIM SIÇANLARI (18-06-1962/13-10-1962)
-DİKTATÖR (15-10-1962/01-06-1963)
-KÖPEK ADASININ ESRARI (03-06-1963/14-12-1963)

(304 Sayfa - 16x19)

Bundan beş yüzyıl kadar önce, babasının ölümüne ve gemisinin korsanlar tarafından batırılmasına tanıklık eden genç bir adam kendini Bengali kıyılarında bulur. Orada, babasını katleden adamın kafatasına elini koyarak zalimlik ve açgözlülükle hayatlarını sürdüren insanların sonunu getirmeye yemin eder ve soyundan gelen erkeklerin nesiller boyu yaşatacağı efsaneyi, ölümsüz ruhu yaratır: Fantom.
17 Şubat 1936’da Amerikalı tiyatro yazarı Lee Faik, Kızılmaske'yi bir gazetedeki birkaç karelik çizgi roman şeridi olarak okurların karşısına ilk kez çıkarttığında, maskenin toplum düşmanlarının ya da balo müdavimlerinin bir aracı olmadığını herkese kanıtlamış ve bununla yetinmeyip “bedeni sıkıca saran" özel kostümle çizgi romanlarda yeni bir gelenek başlatmıştır. Kendine has bu unsurlarla Kızılmaske günümüzün en popüler kahramanlarının atası ve bir çizgi roman klasiği olmuştur.
70’li ve 80'li yıllarımıza damga vuran Kızılmaske şimdi Büyülü Çizgi Roman etiketiyle, karakterin altın çağında, çizgilerin Sy Barry’ye emanet edildiği günlük gazete bandı maceralarını kronolojik sırayla toplayan bu ciltlerde yeniden okuyucuyla buluşuyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

vefalı

Duayen
E-Dergi Takımı
16 May 2009
4,038
87,001
Teşekkürler sevgili ilyas tam istediğim şekilde yayınlanan kızılmaske.
Kesinlikle arşivimde yer alacaktır. :5:

hozkoca

Aktif Üye
29 Nis 2009
382
847
Kızılmaske maceraları, DAILIES ve SUNDAYS'taki orjinal kronolojik sıralamasına göre yayınlansa, daha iyi olur düşüncesindeyim. Böylece maceralar arasında bağlantı kurmak daha kolay olur. Lee Falk, Sigmund Barry imzalı tüm maceraları kronolojik sırasına göre görmek isterim doğrusu...

Demirbaş Yayıncılık

Kıdemli Üye
26 Kas 2012
139
423
Arkadaşlar 304 sayfa fiyat 27 ama sitede 20 tl satılıyor .Bildiğini gibi biz bu kitabı 400 sayfa 15 tl satıyorduk. Hepiniz iyi diyorsunuz da neden pahalı demiyorsunuz. Şunu da söylemek isterim ben büyülü kızılmaskeyi büyülü den ucuza satıyorum bende 17.5 tl haberiniz olsun.

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,741
45,677
denize sıfır
Arkadaşlar 304 sayfa fiyat 27 ama sitede 20 tl satılıyor .Bildiğini gibi biz bu kitabı 400 sayfa 15 tl satıyorduk. Hepiniz iyi diyorsunuz da neden pahalı demiyorsunuz. Şunu da söylemek isterim ben büyülü kızılmaskeyi büyülü den ucuza satıyorum bende 17.5 tl haberiniz olsun.

Sevgili dostum, okur arkadaşlar (ben de dahil), iş keseye geldimi gereken araştırmayı yapıyoruz bazı arkadaşlar buraya yazma gereği duymuyorlardır. Hiç şüpheniz olmasın.:) Selamlar..

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,342
1,769
Kitap satan kim olursa olsun tuhaf bir duyguya kaptırıyor kendini..

Nerede ise nikah isteyecek kadar değerli zannediyorlar kitaplarını..

Makul ve mantıklı olmayı denemekte yarar var.

Demirbaş Yayıncılık

Kıdemli Üye
26 Kas 2012
139
423
Merhaba demirbaş abonelik sisteminden alım yapmadığınız belli bize üye olup alım yapan dostlara kendi yayınlarımızı çok indirimli diğer yayınlarıda çok indirimli sattığımız gibi hediyelerde yollamaktayız.Tekrar belirtmek isterim amaç çok az kazançla herkese hizmet etmek ayakta kalmak ve çr yi yaşatmak.İsterseniz fiyatlar için cemdemirbas@yahoo.com mail atın indirimleri görün.İddalıyız bizden ucuz yok.Hesap ortada yayıncının kendi dükanında sattığı fiyat bizden çok yüksek.

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,646
84,835
NeverLand
Kızılmaske'nin Büyülü Dükkan tarafından çıkartılan sayısının aslında bende pek de dört dörtlük havası yaratmadığını söylemeliyim. Birinci nokta, sayılamayacak kadar çok yazım hatasıyla dolu konuşma balonları açıkçası insanın sinirini bozuyor. Unutulan harfler, tekrar edilen kelimeler, ne demek istediğini bir türlü anlayamadığım balonlar...Kısacası ilk sayıda hata olması normal ama çeviren ve edit eden arkadaşların deneyimleri göz önüne alındığında sanki biraz özensizlik hakimmiş gibi geldi bana. Ayrıca ilk dönem maceralarının çizim anlamında da zayıf olduğu herkesin malumu ama ben yine de arada 30 yıllık bir boşluk bırakılmasını yadırgadım doğrusu. 1930'lardan başlanmasa bile 60'lardan daha önceki bir dönemde başlatılabilse daha hoş olurdu diye düşünüyorum. Günümüzde iki yayın evi tarafından çıkartılan Kızılmaske sayılarını görünce Tay Yayınları'nı bir kez daha özlediğimi söylemek isterim.
Selam ve sevgilerimle.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,056
88,222
Kasımpaşa
Aslında sana nasıl da katıldığımı söylemek istiyorum.. Her ne kadar Büyülü'nün ilk kitabını yerden yere vurmak istemem ama yukarıdaki eleştirilerine aynen katılıyorum, bunun yanında strip atlamaları, kare eksiklikleri olduğunu da düşünüyorum.. Bunu anlayabilmek için orjinallerini arıyorum.. Bulduğumda yeniden okuyacağım.. Kitap boyutları ve sayfa düzenlemesi de değişmeli düşüncesindeyim..

Demirbaş Yayıncılık

Kıdemli Üye
26 Kas 2012
139
423
Bakın kitap almanıza aramanıza gerek yok .Amazon da phantom dailies strip yazın zaten büyülünün alıp taradığı orjinal kitaplar ortaya çıkacak ki tıklayıp sayfaları da görün.Hepsi 3 bant yan yana ve 3 sıra kitap yky redkit boyutun da ve hepsini boşverin büyülü bu kitabı çok fazla küçültmüş hemde kare atarak sağa sola anlamsız yumruk yada tam boy kızılmaske koymuş.Ben nasıl bunları o kitaptan üretmiş anlamış değilim .İnanın bu şekle sokması daha zor .Dediğiniz gibi çeviri rezalet keza çevirmen önsözde bir de kızılmaskeyi kötülemezmi.Demirbaş yayıncılık olarak biz cd den baskı yaptık hiçbir zaman ne mandrake ne gordon ne kızılmaske kitaptan taramadık.Cd deki her bantı emek vererek yan yana dizdik ve tay nasıl çıkartmışsa onun gibi yapmaya çalıştık.Keza tay 1969 teknolojisiyle bunu yapmışta neden büyülü yapamadı acaba sormak lazım.BAkın ben burada bu yazdıkalrımı bir okuyucu olarak yazıyorum, yapılan olaylar elbet karşılığını bulacaktır .