Kerime Nadir - Dehşet Gecesi

oktayyapıcı13

Onursal Üye
29 Haz 2015
1,562
17,593
g1YLDqJQ_o.jpg

"DEHŞET GECESİ" fantastik roman türünün bir pırlantasıdır. Korkunç gerçeklerden dokunmuş nefis bir fantezi... Zevkine doyulmaz bir akıcılıkla anlatılan esrar dolu bir hikaye...

Romanın yazarı kulağımıza şöyle fısıldıyor: "Sakın onu geceleri okumayın!"

Moderatör tarafında düzenlendi:

edizmediz

Yeni Üye
14 Şub 2020
27
126
Türk Edebiyat Tarihi'nin en özel eserlerinden biridir lakin çok az bilinen bir romandır. Kerime Nadir aşk romanlarıyla tanınan ünlü bir isim malum, birçok eseri film yapılmıştır, bu roman ise belirttiğiniz gibi korku, fantastik bir romandır ve ülkemizde bu alanda yazılmış ilk eserlerden biridir. Yıllar yıllar önce İstanbul Beşiktaş Kabalcı Kitabevi'nde tesadüfen bulmuş ve alıp okumuştum, muhakkak okumanızı tavsiye ederim.

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,471
9,077
Çok merak ettiğim ve okuyamadığım bir romandı. Paylaştığınıza çok sevindim. Kerime Nadir roman yazma bakımından çok üretken yazarlarımızdandır. Keşke , romanlarının tefrika edilmiş durumlarını, vinyetleriyle de okuma imkanımız olsa. Umarım, bu seçkin yazarımızın diğer romanlarını da okuma imkanını buluruz. Çok teşekkürler @oktayyapıcı13 .

Bu arada aklıma geldi. Popüler romanlarımızın tarihiyle ilgili , Erol Üyepazarcı'nın '' Unutulanlar, Hiç Bilinmeyenler ve Bilinmek İstemeyenler '' adlı kitabının yayınlanmasının ardından uzun zaman geçti. ( 2019 ) Umarım bir dostumuz, mahzur oluşturmayacaksa bu eseri paylaşır. Üyepazarcı'nın '' Korkmayınız Mr. Sherlock Holmes '' çalışması sonrası doğrusu, bu ikinci dev çalışmasını uzun süredir bekliyordum.