Maasai ve kriket takımının oyuncusu Mombasa sahilde eğitiyor. Takım - Kenya'nın Laikipia bölgenin Masai savaşçıları. Oyuncular aktif kadınların hakları için mücadele ediyoruz köyüne, bir rol modeli haline umuyor. (Carl De Souza / AFP / Getty Images)
Mombasa eğitim kriket takımı Maasai üyeleri. Sağda - takım kaptanı Jonathan Nissan Ole kafesleri. O Rift Valley uzak bir köyünde 1986 yılında doğdu. O - dokuz kardeşin en küçüğü. Okula gidemedim, o ailesi keçi ve koyun yükseltmeye yardımcı oldu böylece. "Ben erken yaşta bir mızrak atma sanatını, ve ben de şimdiye kadar çok iyi taş atmak ediyorum. Ben bir hayvan yaralama veya öldürme metal mızrak değilim, ama sadece durumda hiç tehlike bir cephe üzerine riskli bir durum birinde aniden kendimi buluyorum. " (Carl De Souza / AFP / Getty Images)
Masai Warriors Mombasa bölgesindeki sahilde bir egzersiz öncesi kadar ısıttı. (Carl De Souza / AFP / Getty Images)
Ekibi kriket oyununda Maasai savaşçıları uygulanmaktadır. (Carl De Souza / AFP / Getty Images)
Takım Mombasa sahilde gün batımında uygulanmaktadır. (Carl De Souza / AFP / Getty Images)
Takım birinin kriket oyuncularının oyun için Bit. (Carl De Souza / AFP / Getty Images)
Maasai savaşçıları günbatımında kriket oyununda eğitilmektedir. (Carl De Souza / AFP / Getty Images)
Maasai savaşçıları kriket takımının oyuncusu topu döndürür. (Carl De Souza / AFP / Getty Images)
Maasai savaşçıları Mombasa kriket yere eğitilmiştir. (Carl De Souza / AFP / Getty Images)
Bir takım oyuncusu Batter. (Carl De Souza / AFP / Getty Images)
Eğitim sırasında Maasai savaşçıları kriket takımının oyuncusu. (Carl De Souza / AFP / Getty Images)
Mombasa eğitim ekipleri Maasai savaşçılardan biri. (Carl De Souza / AFP / Getty Images)
Bowler topu atar. (Carl De Souza / AFP / Getty Images)
Tüm hızıyla Eğitimi. (Carl De Souza / AFP / Getty Images)
Fielder eğitim topu alır. (Carl De Souza / AFP / Getty Images)
Mombasa eğitim Maasai savaşçıları. (Carl De Souza / AFP / Getty Images)
Nissan Jonathan Ole kafesler, takım kaptanı topu atar. Takım Şampiyonası katılmak üzere davet edildi «Last Man Standları» 31 Mart-7 Nisan tarihleri arasında yapılacak Cape Town,. (Carl De Souza / AFP / Getty Images)