Kavgam - Adolf Hitler (Manga) Hakkında :)

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,269
4,737
bcb47f8a51614ac1904b9453db6ac8da.jpg

Elime bir adet Kavgam - Adolf Hitler (Manga) geçmiş durumda. Ben Manga'dan hoşlanmadığımdan bu mesaja ilk "Ben isterim" diyene kargo ile yollayabilirim. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,269
4,737
Sevgili brawod özelden mesaj atarsanız adresi bayramdan sonra kargo yapabilirim...

Keyifli okumalar...

Son düzenleme:

atilkurt

Onursal Üye
4 Ocak 2010
338
1,454
Hitler'in mangasını ilk kez burda görüyorum, o kadar mangadan eline geçe geçe hitler mangası geçmesi yazık olmuş. ben bunun normal kitabını yarısına kadar zar zor okudum, hissettiğim rahatsızlıktan yarım bıraktım kaldırdım. kitapta yazılan ırkçı düşünceler, öneriler insanın alnına post it yazı ile "bozuk ırk" yazıp yapıştıracak kadar var. kaldı ki yahudileri kolunda davut yıldızı ile işaretleyip fırınlara göndermiştir.

mimar777

Süper Üye
1 Tem 2013
581
3,581
Kavgam gerek yazim gerekse cizim seklinde olsun bana gore edebi degeri olan bir eser degil. Hitler'in kendince dogru ama milyonlarca insana gore yanlis olan fasist ideolojisinin kitlelerini manipule etmek icin hazirladigi [ daha dogrusu hazirlattigi ] bir SEY !!! Okunmasinda sakinca yok ancak onu okuyan herhangi bir Turk evladi eger okumamis ise onun uzerine Ataturk'umuzun NUTKU'nu okursa GERCEK BIR LIDERIN KITLELERE BAKIS VE HITAP SEKLINI DAHA IYI ANLAR .