Sevgili diyardaşlarım,
Karabala çizeri üstat Hikmet YAMANSAVAŞÇILAR'ın sizlerle paylaşmak istediği bir duyurusu var.
Kendisi forum akışına pek hakim olmadığı için bu duyurusunu onun adına ve noktasına, virgülüne dokunmadan sizlere aktarıyorum...
KARABALA’DAN DUYURU!
Sevgili dostlar ve KARABALA okurları;
Yayın hayatına başladığı günden bu yana beni ve KARABALA’yı destekleyen çizgi roman sevdalıları ve tüm dostlar;
3. Albümün çizimlerini bitireli neredeyse 3 ay oldu. Yaklaşık 3 yıldır, gerek çizerken ve gerekse basımını üstlendiğim albümlerin satış getirileri benim bugüne kadar sadece matbaalara borçlanmamı sağladı. Çünkü çok az okur kitlesine ulaşabildik. Sizlerin de bilgi sahibi olmanız için bu satırları yazma ihtiyacı hissettim. Aylardan beri bana özelden yazan, ne zaman çıkacağını soran okurlarıma ve herkese kısa bir bilgi vermek istiyorum.
Bu gün ne yazık ki, Çizgi roman satışları çizerini asla geçindirebilecek düzeyde değil. Konu çok uzun ve derin aslında. Fazla derine girmeden sadece şunu söylemek istiyorum:
3. albüm baskıya hazır. Ancak, ülkemizdeki döviz artışları sebebi ile kağıt ve baskı maliyetleri inanılmaz boyutlara geldi. O yüzden 3. Albümü sizlere ulaştırabilmek için aylardır bir çözüm aradım durdum.
SONUÇ:
> KARABALA3 "SERT KAPAK OLARAK SADECE 300 ADET" BASILACAK .
> HİÇBİR SATIŞ NOKTASINDA OLMAYACAK VE BULUNMAYACAK .
> 128 SAYFA SERT KAPAK ÜZERİNE ÖZEL LÜKS BASKILI ŞÖMİZ KAPLI HAZIRLANACAK
> 01-300 ARASI NUMALANDIRILMIŞ VE SİZLERE ÖZEL İMZALI OLACAK.
> 300 ADET SERT KAPAK LÜKS ŞÖMİZ BASKILI VE NUMARALI OLARAK BİR DAHA ASLA BASILMAYACAK.
FİYATI 100 TL OLACAK.
Almak ve destek olmak isteyenler ön siparişlerini verip, isimlerini düzenleyeceğim listeye şimdiden yazdırabilirler.
Lütfen sadece ön kayıt yaptırın ve isimlerinizi yazdırın. Para göndermeyin. Kayıt yaptıranlara banka hesap numaramız, kitaplarımız basıldıktan sonra bildirilecek.
(Kayıt için, bu başlık altına mesaj olarak talepte bulunabilirisiniz. Size geri dönüş yapılabilmesi için, lütfen gerçek ad, soyadlarınızı ve mail adreslerinizi de yazınız.)
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Karabala'nın sadece sizlerin desteğine ihtiyacı var.
Türk çizgi romanını canlandırmak adına var olma ve devam edebilme savaşımızda gelin birlikte olalım.
Sevgilerimle
Hikmet YAMANSAVAŞÇILAR
ÖNEMLİ NOTLAR:
1) 300 adetlik özel edition Karabala'lardan an itibariyle sadece 75 adet kalmıştır ve ek baskı yapılmayacaktır. Karabala okurlarının bu özel ilgisi için çok teşekkür ederim.
2) Karabala 3. sayıyı, sert kapaklar çıktıktan bir ay sonra soft kapaklı olarak yine piyasada bulabileceksiniz. Ve etiket fiyatı 50 TL olacak.
Son düzenleme: