Jurassic Park Film Özel | 12 Sayı Full Takım | Milliyet | 1990

gizemlover

Onursal Üye
5 Tem 2012
908
11,318
0cc.jpg

30187683.jpg

Konu :

Jurassic Park Film Özel

Sayı 1 - 12 Arası Full Takım

1.link 1 - 6 arası içermektedir.

2.link 7 - 12 arası içermektedir.

Bu tamamen alıntı bir çalışmadır.
"Alkışlarla Yaşıyorum" da ki üstatlar zamanında
taramış ve sunmuşlar.
Ben de jpg dosyalarını birleştirip cbr yaptım
ve upload ettim :)

Umarım beğenirsiniz :)

Mediafire

--------------------------------------------------------

Mediafire

Moderatör tarafında düzenlendi:

baybora

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 Şub 2012
915
4,881
İzmir
Sayın gizemlover, renkli oluşu ile çok güzel, beğenilecek bir film çizgiroman uyarlaması. Biraz kısa olmuş ama bu kadar herhalde. Paylaşımdaki tüm emekleriniz için ve ayrıca indirme alternatiflerinin bolluğu için ayrıca teşekkürler. İyi günler dileklerimle.

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,992
23,939
Sarıyer
Zaman zaman burada arkadaşlarımızın amatörce yaptığı çeviri & balonlamaları şiddetle eleştiriyoruz. Bu dergi "MİLLİYET DERGİ GRUBU" tarafından hazırlandığına göre profesyonelce hazırlanmış olmalı. Bazımız buysa bu sitedeki en kötü balonlamanın bile başımın üstünde yeri var, yeterki anlaşılabilir bir Türkçe kullanılmış olsun.

- Balonlama süper kötü, yazılar balona sığmamış, yazılar balonlara iyi oturtulmamış, aynı font farklı boyutlarda kullanılmış
- Orjinalini bilmediğimden tercüme hakkında bir şey diyemeyeceği ama yer yer anlamsız kelimeler ile karşılaştığımdan orada da bir sıkıntı olabileceğini düşünüyorum
- İmla kural bozuklukları, hatalı bölünmüş kelimeler dikkati çekiyor.

Tabii ki paylaşımı yapan geniş gönüllü dostumuz gizemlover'in ve taramada emeği geçen alkışlarla yaşıyorum grubunun bunda bir suçu yok ama bu "eser" kötü balonlama nasıl yapılırın başucu eseri olabilecekkalitede olduğundan her balonlamacının arşivinde mutlaka bulunmalıdır.

Gizemlover'a paylaşım için teşekkür ederim.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,653
85,631
hiçbiryerde :)
geçen günkü sevgili savok'un paylaştığı bilka süpermen 124 te bu tarz
bir çeviriye sahipti. eski çevirilerin tarzı mı böyleydi biraz da?
teşekkürler gizlo :D

a.telrunya

Yeni Üye
18 May 2014
2
1
arkadaşlar linkler kırık sanırım, hiçbirinden indiremiyorum, yenileme imkanınız var mı acaba?