Josef Jobst

ilhanx

Süper Üye
15 Ağu 2009
5,401
197
Josef Jobst
Rubring'de doğmuş 1949, daha aşağı Avusturya (Sovyet-işgal edilen bölge 1945-55). Onun öğretmenlerinin, sanatı yapmak için onun yeteneklerini fark ettiği Aziz Valentin'in küçük kırsal şehrinde esas şey ve orta dereceli okul. O, 1963'e kadar 1961'den ödülü boyuyor olan ulusal sanat öğrencilerini kazandı. O, meslek okulunda çalıştı, ve bir mimar oldu, yapılar ve binaların tasarımı için onun çeken yeteneklerini kullanmak. Ama yanında onun gün-işinden o, tahta-oymacılığı çalıştı, ve Prof. Balczarek tarafından kazımak, ve kot ile sahne-tasarım, C. Philipp'tir. Onun, artistsgrouba katıldığı 1968 "IDEE", ünlü yazar Fritz Woess tarafından götürür.İlk oğlun doğumu olan evlilik, bir evi inşa etti... Ortak kapitalistin çok standart kariyeri. Ama o asla, güzel sanatlar için onun çağrısını unutmadı, ve onun iş yolculuklarında o, 300 skeç ve çizimlerin hakkında yaptı, ve manzaralar, doğa ve eski binaların 200 suluboyası.Kesme 1993'e kadar: İlk kalp krizi, ameliyat (Dört kalple ilgili çevre yolu); Eğlenceli klinikte onun oturması esnasında o, boyayarak bir terapiye katıldı, ve o ikinci oturumdan sonra, bir sanatçı olarak onun ikinci kariyerine başlamayı kararlaştırdı.Ama o yeniden, tiroit kanserinin, bulunduğu zaman 1995'te onun yaşam hedefini değiştirmek için mahkumdu!
Şimdiye kadar onun sağlık kaydı: 1993 (Parçalarda!)
:— 27 ameliyat — 3 kalp krizi — 2 kanser — 1 vuruş — 75, hastanelerde kalır — 2007: Şimdi onun kalbinin, yüzde 43'ün kalan bir gücü var, o, bir kalp-hız ayarlayıcıyı aldı, ve bir defibrillator, yerleştirdi....
2009 Nisan'da:5inci stent, 2010 Ocak'ta yerleştirdi:6ıncı stent, buna rağmen onun, onun, bir hastanede olmadığı zaman, ve onun yeni özdeyişi bulunduğu zaman onun stüdyosunda bütün o günlere çalıştığını yerleştirdi:
„ çünkü ben, boyuyorum, ben, hala canlıyım. "

job004.jpg

job005.jpg

job001g.jpg

job002.jpg

job003.jpg