Şehir kovboyumuzdan herkese iyi Pazarlar. Jil - Sayı - 9
6 Eyl 2009 #1 bakunin Admin 12 Mar 2009 6,618 79,842 NeverLand Şehir kovboyumuzdan herkese iyi Pazarlar. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Moderatör tarafında düzenlendi: 12 Eyl 2011
Şehir kovboyumuzdan herkese iyi Pazarlar. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
13 Eyl 2009 #2 Vergilius Onursal Üye 25 Nis 2009 5,699 5,003 Süpersin şehirli kovboy olur mu acaba diye düşünüyorum şu ilk sayıinsin karar vercem.Emeklerin için çok sağol aziz üstadım.
Süpersin şehirli kovboy olur mu acaba diye düşünüyorum şu ilk sayıinsin karar vercem.Emeklerin için çok sağol aziz üstadım.
13 Eyl 2009 #3 mnyyf1453 Süper Üye 9 Tem 2009 500 139 kardeşim eline saglık kolay gelsin İnan.!...............ama yalnızca bildiğin gerçeklere Güven.!...........ama yalnızca içinde bağlandıklarına. Sev.!................ama yalnızca hak edenleri. paylaş.!...........ama yalnızca değerini bilenlerle
kardeşim eline saglık kolay gelsin İnan.!...............ama yalnızca bildiğin gerçeklere Güven.!...........ama yalnızca içinde bağlandıklarına. Sev.!................ama yalnızca hak edenleri. paylaş.!...........ama yalnızca değerini bilenlerle