kandraks53
Onursal Üye
- 29 Ağu 2010
- 2,776
- 8,074
İzmir Sancağı'nın Yakapınar Uç Beyliği'nde Ahmet AKYOL Misafirimizdi.
kandraks53, oktay_izm, ahmet akyol.
Çizgi ile ilgili muhabbetlerin dibini kazıdık![]()
Acemi nalbant mesleği,sıpa nallayarak öğrenir..Demiş atalarımız..Bizde resim yüklemekle başlayalım dedik..Dedik ama tam beceremedik..Öğreneceğiz..ahmet akyol dostumuza sonsuz teşekkürler..Bizleri adam yerine koyup,buralara kadar geldi..Herkesi selam ,sevgi ve hürmetlerimle selamlıyorum..
Resimleri yükleyeyim dedim ama görüntü iyi olmadı. İbrahim beyin yeniden yüklemesi gerekecek
Mükemmel bir buluşma olmuş dostlar. Yakapınar nereye düşer diye google amcaya sordum, öğrendim. İnşallah bize de kısmet olur
Muhabbetiniz daim olsun.
Değerli dostlarım güzel insanlar,
Fotoğraftanda olsa sizi görmek güzel.
Selam ve sayılar.
Gecenin üçünde uyku yok. Ben de mi ayran içsem diye düşünüyorum. Keyfiniz bol olsun arkadaşlar.![]()
Kalp kalbe karşıymış, paylaşımları okuyunca Ahmet kardeşim illa ki benden de bahsetmiş diye düşündüm, yanılmamışım zira bahsettiğin üzere kafa yapımız birbirimizle çok uyuşuyor. İnşallah bir gün yolum İzmir'e düşerse görüşürüz dostum. Diğer tüm abilerime, kardeşlerime ve arkadaşlarıma da selamlar... Yüreğinize sağlık...Baltimora ve sizin isminiz bol bol sohbetimizde yer aldı sevgili Shoryuken,Oktay ve ben her ikinizinde bizim düşünce yapımıza ve fikirlerimize çok uyuştuğunuz konusunda o gece hemfikirdik...Ve nasip olursa sizleri burda ağırlamaktan çok mutlu olacağımızı bilmenizi isterim....Ayrıca resimlerde yaptığınız düzenlemeler için tekrar teşekkür ederim....Saygılarımla.
Kalp kalbe karşıymış, paylaşımları okuyunca Ahmet kardeşim illa ki benden de bahsetmiş diye düşündüm, yanılmamışım zira bahsettiğin üzere kafa yapımız birbirimizle çok uyuşuyor. İnşallah bir gün yolum İzmir'e düşerse görüşürüz dostum. Diğer tüm abilerime, kardeşlerime ve arkadaşlarıma da selamlar... Yüreğinize sağlık...
Sanırım gece gece hüzün bastı ve eski günleri yad etmek için bu resimlere baktım.... Ne güzel dostluklar kurmuş,ve ne güzel insanlar kazanıp kaybetmişiz Diyar'da....Işıklar içinde uyu İbrahim Ağabey,hala gönlümüzdesin...