virgo_bsk
Süper Üye
- 13 Haz 2012
- 99
- 323

Allah herkese evinde kucukte olsa bir kitaplik nasip etsin ...
Boylesi de var . Yer : Irlanda ... Orada olmak kim istemez ...
Buradaki eski kitap kokusunu hissetmek ne guzel olurdu ! ... :S
![]()
O kütüphaneyi gezdim ve bol fotoğraf çektim sevgili mimar777
Kütüphaneden ziyade müze gibi
Mimari ve görüntü olarak muhteşem ama kütüphane olarak sevmem böyle yerleri.
Kitaplar seyirlik değil, okumalık olmalıdır. Kitap müzede değil, kütüphanede güzeldir. Elini attığında hemen ulaşacağın mesafede olması lazım. Okunamayan kitabın benim nezdimde değeri yoktur.
Mesela Ankara'daki Milli Kütüphane denilen yerde kitaplar tutsaktır. Okunmamaları için her türlü tedbir alınmıştır. Bir kitaba ulaşıp okuyabilmek, cezaevindeki bir mahkumu, tutukluyu ziyaret etmekten çok daha zor ve katı koşullara bağlanmıştır. Üniversitede okurken bir araştırma için bu kütüphaneden yararlanmak istedim ama o koşulları yerine getirmem mümkün olamamıştı. İki yıl kadar önce de bu kez çizgi roman araştırması için teşebbüs edeyim dedim, hemen vazgeçmek zorunda kaldım.
Sevgili virgo, biriktirmek için değil okumak için kitap edinmeni öneririm
İyi okumalar![]()
tabi ki kitaplari hem biriktirmeli hem de okumali. Belki tuhaf gelecek ama bazen kitaplarimi cikarip toz alip iblari severim. Kitap ve cizgiroman okuduğum anlar benim en mutlu anlarimdir
O kütüphaneyi gezdim ve bol fotoğraf çektim sevgili mimar777
Kütüphaneden ziyade müze gibi
Mimari ve görüntü olarak muhteşem ama kütüphane olarak sevmem böyle yerleri.
Kitaplar seyirlik değil, okumalık olmalıdır. Kitap müzede değil, kütüphanede güzeldir. Elini attığında hemen ulaşacağın mesafede olması lazım. Okunamayan kitabın benim nezdimde değeri yoktur.
Mesela Ankara'daki Milli Kütüphane denilen yerde kitaplar tutsaktır. Okunmamaları için her türlü tedbir alınmıştır. Bir kitaba ulaşıp okuyabilmek, cezaevindeki bir mahkumu, tutukluyu ziyaret etmekten çok daha zor ve katı koşullara bağlanmıştır. Üniversitede okurken bir araştırma için bu kütüphaneden yararlanmak istedim ama o koşulları yerine getirmem mümkün olamamıştı. İki yıl kadar önce de bu kez çizgi roman araştırması için teşebbüs edeyim dedim, hemen vazgeçmek zorunda kaldım.
Sevgili virgo, biriktirmek için değil okumak için kitap edinmeni öneririm
İyi okumalar![]()