İstanbul'dan Göreme'ye Kültür Mirasımız - 01

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,354

İstanbul'dan Göreme'ye
Kültür Mirasımız - 01

Fiyatı: Ücretsiz
Doğal tarama (minimal müdahele)
39 MB, 3408px, 300 dpi, 8 sayfa, CBR (rar-->cbr)

K_LT_R_M_RASIMIZ_STANBUL_DAN_G_REMEYE_M_LL_YE.jpg

(MediaFire)

"Milliyet"in kültür hizmetlerinden biri daha, tabii 'eski' Milliyet'i kastediyorum. Bu dergiler muhtemelen 1980'lerin ilk yarısına doğru çıkmıştı (1983 olabilir). Ya Milliyet gazetesiyle ya da "Milliyet Sanat" dergisi ile birlikte verildi, tam hatırlamıyorum. Alışılageldiği gibi gazete kağıdına basılmamış. Bu büyük boy (tabloid boy) dergicikler yüksek gramajlı beyazlatılmış kaliteli kağıda basılmış ve yirmi fasikülde (160 sayfa+tablo ekleri) tamamlanmıştı. Gerekirse tek ciltlik bir kitap halinde de ciltlenebilmesi için sayfa numaraları birbirini takip etmektedir. Bolca resim, gravür ve minyatürün yer aldığı eserde Doğan Kuban, Yusuf Atılgan, Nezih Eldem vb makaleler yazmışlar. Salah Birsel, Peride Celal, Sedad Eldem, Süheyl Ünver gibi onlarca değerli insanla röportajlar yapılmış. Gazeteler şimdilerde bu tarz ekler verebilirler mi? kuşkuluyum.


Seriye yazılmış önsöz
K_LT_R_M_RASIMIZ_STANBUL_DAN_G_REMEYE_M_LL_YE.jpg

 
Son düzenleme:

akrep069

Süper Üye
14 Ara 2009
524
646
sevgili dostum harıkasın elınde yine m,lliyet gazeteszinin CUMHURİYETIN 50 YILDÖNUMU İÇİN hazırladıgı 50 YILLIK YAŞANTIMIZ KITABI VERMİŞTİ FASIKULU OLARAK ELINDE VARMI BENDE VARDI TAŞINIRKEN KAYBOLDU GİTTİ.
ŞİMDİKİ LİBOŞLAR VE İLERİ DEMOKRASİ HAVARİLERİ O KITABI GÖRSELER KEŞKE
TEŞEKKURLER DOSTUM ELLERINE VE GÖZLERINE SAGLIK
İYİ AKŞAMLAR
 

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,354
sevgili dostum harıkasın elınde yine m,lliyet gazeteszinin CUMHURİYETIN 50 YILDÖNUMU İÇİN hazırladıgı 50 YILLIK YAŞANTIMIZ KITABI VERMİŞTİ FASIKULU OLARAK ELINDE VARMI BENDE VARDI TAŞINIRKEN KAYBOLDU GİTTİ...

Bahsettiğiniz ekin bende olduğundan adım gibi emindim ama şimdi bulamıyorum. Hatta forumda bu ekten bir alıntı da yapmıştım geçmişte. İyi ki hatırlattınız sevgili "akrep069". Şimdi kitaplığımda arayacağım (ciltlenmiş haldeydi, bordo renkli cildini bile kendim yapmıştım!). Acaba birine ödünç mü verdim? Umarım kaybolmamıştır. Bulursam mutlaka tarayıp paylaşırım. Bu arada Milliyet gazetesinin bu dergiyi online okuyabilirsiniz. Üyelik ücretsiz.
 
Üst