İçimdeki İsyan... (nacizane yüreğimin sesi)

TanGel

Yeni Üye
12 Eyl 2012
18
46
Ejder Yuvası
Bu başlığı açmamın sebebi kendi siteme şimdi bakıp neye sitem ettiğimi hatırlamamdır. Sadece sizinle paylaşmaktır amacım. --

184573_499452290094330_1408085526_n.png

Hayat bana sağ koreşeden indirmeye devam ediyor. Neden? Çünkü gözlemlediğim bir şey var ve bu gözlemlediğim şey beni gerçekten sadece üzüyor. Ne diyebileceğimi bilemiyorum. Bir arkadaş diğer çeviri grubu ile aynı mangaya el atıyor ama bir diğeri o mangadan vazgeçmek zorunda kalıyor. Kim önce davranırsa…

Sebep? Türkçe’ye daha fazla manga kazandırmak. Güzel bir düşünce ama şu da bilinmeli ki her çeviri grubunun tek ortak bir duygusu var. Sevdiği manga ya da animeleri çevirdiklerinde mutluluk ve heyecanla eğlenebildiklerini hissetmeleri…

İşte bu ortak yan olduğu sürece bence insanlar sevinmeli. Çünkü bu süre zarfında arkadaşça rakip olduklarını kabul ederlerse her iki tarafında sevinebileceğini, kazanabileceğini, eğlenebileceklerini düşünüyorum.

Neden olmasın? Neden gerçekleşmesin? Önemli olan içimizdeki mücevheri görüp karşımızdakiyle tokaşabilmektir. Böyle bir şey yapmak hem içimizi ısıtır hem de içimizi güçlendirir.

Ne demek istediğim eğer doğru anlaşılmışsa gerçekten dünyanın en mutlu insanı benim.

Ama eğer anlaşılmayıp yanlış düşüncelere kapılan olursa; bu tabir caizse ifademi… Gerçekten dünyanın en hüzünlü insana dönüşmüşüm demektir.

Dostça Kalın

__

GÖRÜŞMEK ÜZERE, ARKADAŞLAR. -- 26 ARALIK 2015

Yukarıdaki yazıyı yıllar önce yazıp yayınladığım bir yazıydı. Adı lazım değil en sevdiğim sitelerden biriydi. Bana resmen kural ihlali yapıyormuşum muhamelesi yapıp "onca manga varken bizim çevirmek istediğimiz mangaya neden göz diktin" dercesine kanıma dokunmuştu. Sanki kendi çizmiş ve yazmış da izin vermesi kendisine aitmiş gibi davrandı. Üstelik izin alarak nazikçe söylemiştim. Kaba söylemi beni üzmüştü. Neyse...

Demem o ki bu sitede aktif olup konuları takip ettikçe benim gibi sonsuz paylaşım yapmanın hazzını yaşayan kişilerle karşılaştıkça bende paylaşım yapayım, elimden geldiğince şükranlarımı yardım ederek göstereyim hevesi yani ateşi yandı yüreğimde. İşte bundan dolayı bir kaplumbağa tabiriyle aktif olmaya devam edeceğim. Bu site için yapmak istediğim ama şimdilik söylemek yerine düşündüğümü gerçekleştirene kadar gizleyeceğim ama emin olun iyi bir şey için olacak. Bunun ardından pek çok şey planlıyorum. Çok yavaş ama emin adımlarla. Sizler benim ateşimi körüklediniz bir kere. Bu ateşe tutunmayı ve devam etmeyi düşünüyorum. Beni dinlediğiniz için şükranlarımı sunuyorum. 😍