Hyeonggon Kim

ilhanx

Süper Üye
15 Ağu 2009
5,401
197
Hyeonggon Kim
Resim benim yaşamım ve tutkumdur. Tuvalde başka bir gerçekliği yaratması için yetenek, boyamam için beni neyin harekete geçirdiğidir. Benim konum, manzarada çıplak dişi figürdür. Benim resimlerimde ben, figürün, çevreyi güzelleştirmenin, figüre ikincil bir öğe olduğunu nasıl anlattığını keşfederim. Çoğunlukla benim, onları içeride bir gevşek sağladığımı ayarla, veya özet, figürü daha fazla vurgulaması için biçim. Hem de manzaralar, yukarıya kapatmak için görülür, öyle ki doğa ve figürün arasında boşluğun miktarı, çok minimaldir.Sanat üniversitesinin 2007 akademisinin olduğu eğitim, San Francisco, dolaylarında. MFA güzel sanatları, cheon üniversitesi 2002 içini boyamak, Incheon, Kore. MFA güzel sanatları, cheon üniversitesi 1997 içinin olduğu göreneksel Koreli resim, Incheon, Kore.BFA güzel sanatları, göreneksel göreneksel Koreli resmin, yer aldığı göreneksel Koreli resim becerileri, yağda göreneksel figürü boyuyor olan portre, natürmort ve manzara, portre, mangal kömüründe çekiyor olan natürmort

kim10.jpg

kim1q.jpg

kim2w.jpg

kim3r.jpg

kim4c.jpg

kim5.jpg

kim6.jpg

kim7.jpg

kim8a.jpg

kim9.jpg

Son düzenleme:

stoktan

Guest
27 Nis 2010
611
1,041
Acıbadem - İstanbul
Harika bir üslûp... Daha klasik bir nü anlayışı (gibi geldi bana :) )
Biraz eskilerden gelen hüzünlü fırça darbeleri...
Tanıttığın için teşekkürler, zaten sitedeki çabanı ifade etmek sözcüklere sığmıyor.