How to Survive (Almost) Anything İngilizce

kemalettin

Onursal Üye
13 Eyl 2011
525
2,701
Arama Kurtarma eğitimi görürken aslında hepimizin işine yarayacak bu İNGİLİZCE kitaba rastladım.
Ne de olsa iki günde bir Naci Görür'ün "Deprem" uyarıları olan bir ülkede yaşadığımızı hatırlamamız gerekiyor
Benzer kitaplar da var. Hatta bir de Türkçe kitap var bir yerlerde
İşte İngilizce Kitap (Epub olduğu için kolaylıkla Google veya DeepL ile sizi kurtarabilecek derecede Türkçeye de çevrilebilinir)




2024 |

Bu Temel Hayatta Kalma Kitabı ile Yolunuza Çıkacak Her Şeye Hazırlanın

Eski Birleşik Krallık Özel Kuvvetler uzmanı Ollie Ollerton'dan Modern Hayatta Kalma Rehberi Her Şeye Karşı Nasıl Başarılı Olacağınızı Öğrenin

Hayatta kalmanın efendisi olun. Eski Özel Kuvvetler askeri ve çok satan yazar Ollie Ollerton, (Neredeyse) Her Şeyden Nasıl Hayatta Kalınır kitabında, dünyanın en zorlu koşullarından ve en düşmanca durumlarından bazılarını deneyimleyen bir yaşam boyunca öğrendiği tüm özel becerileri, bilgileri ve zihniyeti aktarıyor .

Belirsiz zamanlarda bir cankurtaran halatı. Bu modern hayatta kalma Rehberi, yalnızca hayatta kalmanızı değil, gelişmenizi de sağlar. İster doğanın vahşi unsurlarıyla, ister toplumsal çöküşle, ister aşırı hava koşullarıyla, ister şehir savaşlarıyla karşı karşıya olun, bu kılavuz sizi temel becerilerle donatır. Hayatta kalmanızı şansa bırakmayın! Her şeyle yüzleşmek ve kaderinizin efendisi olmak için kendinizi bilgi ve araçlarla donatın.

İçeride şunları keşfedeceksiniz:
• Hayatta Kalma Teknikleri: Eski bir Birleşik Krallık Özel Kuvvetleri askerinden vahşi yaşamı nasıl savuşturacağınızı, doğal afetlerden nasıl kurtulacağınızı ve insan yapımı zorluklarla nasıl başa çıkacağınızı öğrenin
• Zihinsel Dayanıklılık: Acil durumlar karşısında ve her şeye rağmen sadece hayatta kalmak değil, gelişmek için kendinizi zihniyetle donatın
• Pratik Rehber: Hayatta kalanlar, hazırlık meraklıları veya düşünceli bir baba hediyesi veya genç bir erkek çocuk için hediye olarak ideal olan bu kılavuz, herhangi bir krizle güvenle yüzleşmek için uygulamalı tavsiyeler sunar.

Doğanın İşaretlerini Okumanın Kayıp Sanatı,
Extreme Survival,
Surviving the Wild veya
The Ultimate Prepper's Survival
gibi kitapları okuduysanız
Ollie Ollerton'un How to Survive (Neredeyse) kitabını seveceksiniz.

i9drsf3.jpg
 
Son düzenleme:

Calligrapher

Onursal Üye
5 Nis 2021
1,171
6,939
Harika bir kitap! İçinde gerçekten çok yararlı bilgiler var. Sayfalarını şöylesine karıştırdığımda bile birkaç ilginç bilgiye rastladım. Bir tanesi küresel bir nükleer saldırı sırasında en güvenli ülkelerin Avustralya, Yeni Zelanda, İsveç, Norveç, İzlanda gibi izole ülkeler olduğundan bahsediyordu (tabii, Nato'ya girdikten sonra İsveç hala izole sayılabilir mi, emin değilim).
Değerli @kemalettin'e bu ilginç paylaşımı için teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Üst