HİBORYA ÇAĞI'NIN SONU (Hyborian Age End) MACERASI

misternojerrydrake

Yeni Üye
21 Mar 2025
30
78
HİBORYA ÇAĞI'NIN SONU (Hyborian Age End) MACERASI

Aradığım macera HİBORYA ÇAĞI'NIN SONU (Hyborian Age End) MACERASI
bu macerada Conan yok Conan çizgi romanında yayınlanmış Hiborya Çağı'nın sonunu anlatan bir macera. Sanırım açılışı şöyleydi yaşlı pikt önderi bir postun üzerine bağdaş kurmuş ve yanan ateşin etrafında çevresindekilere bir şeyler anlatıyordu bir gün kabilesine gelen ve din propagandası yaparak dinsizlerin derisini canlı canlı yüzmek lazım diyen mitra papazına tavsiyene uyuyorum ve tavsiyeni ilk sana uyguluyorum deyip mitra papazının canlı canlı derisini yüzdürmüştü. Macera ilerledikçe krallıkların birbirleriyle savaşları ve adım adım Hiborya Çağı'nın sonu anlatılıyordu. En son Piktler Akilonya Krallığı'na saldırıp Akilonya Krallığı'nı işgal edip talan edip yağmalıyorlardı. Maceranın sonunda piktlerin şimdiki iskoçların, stigyalıların şimdiki mısırlıların, brithunialıların şimdiki ingilizlerin, turanlıların şimdiki türklerin, iranistanlıların şimdiki iranlıların, kothluların şimdiki yunanlıların, khitaililerin şimdiki çinlilerin, vendhialıların şimdiki hintlilerin ataları olduğu anlatılıyordu ve macera bitiyordu.
Eğer bu maceranın adını hatırlayıp yazan ya da yazanlar olursa çok sevinirim buradaki herkese çizgi roman dolu günler dilerim. İyi günler.

Bu arada boş durmadım bende araştırma yaptım türkçe ve ingilizce olarak google da hiborya çağının sonu diye aradığımda aradığım maceranın adının bulunmasına yardımcı olacak en alakalı olarak bu linkleri buldum

Original text by Robert E.Howard from the essay The Hyborian Age. Adapted by Roy Thomas for the Savage Sword of Conan series Artwork by Walt Simonson (Savage Sword of Conan #15)

Hyborian Çağı

" Hyborian Çağı " Robert E. Howard'ın Hyborian Çağı'nı anlatan bir denemesidir .

Hyborian Çağı

Aşağıdakiler Marvel's Conan Saga serisinin 50, 51, 52, 53, 54 ve 56. sayılarında bulunabilir. Bu, Robert E. Howard'ın Kull çağından başlayarak ölümsüz denemesinin Roy Thomas ve Walt Simonson tarafından uyarlanmış halidir .

Linkler ingilizce ama tarayıcıdaki tercüme et seçeneğiyle ingilizceden türkçeye tercüme seçeneği seçilirse çok güzel çeviri oluyor ve gayet güzel anlaşılır şekilde rahatça okunuyor umarım bu linkler aradığım maceranın adını bulmaya çalışan kişilere yardımcı olur. İyi günler.

ARADIĞIM MACERAYI readcomiconline.li sitesinde buldum bu siteyi herkese tavsiye ederim gerçekten bu site gerçek bir hazine macera bu sayıda başlıyor

Bu sayılarda devam ediyor

Bu sayıda bitiyor

EVET MACERAYI BULDUM ŞİMDİ ÇİZGİ DİYARININ SEVGİLİ ÜYELERİNDEN RİCAM ZAMANINDA ALFA YAYINLARINDAN YAYINLANAN CONAN ÇİZGİ ROMANLARINDAN BİRİNDE YAYINLANAN BU MACERANIN LİNKİNİ YAZMALARI ÇÜNKÜ MUTLAKA ÇİZGİ DİYARINDA BU MACERADA VARDIR HERKESE ÇİZGİ ROMAN DOLU GÜNLER DİLİYORUM İYİ GÜNLER.

Son düzenleme: