Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gözüm yaşardı,böyle çocuklar da var işte.Allah(c.c) o ve onun gibi pırlantaların geleceğini aydın etsin.Sevgili kardeşim paylaştığın için çok teşekkürler.
sevgili hadon her yönlü bakış açınızı takdir ettim... evet herşey olasıdır... ama bende bu resimdekinin öyle olmadığını düşündüğüm hatta hissettiğim için paylaşmak istedim...
Çocuğun gözleri kitap ve defterinden başkasını görmüyor ki.O küçücük eline kurban olurum ben.Tamam mutlaka bu şekilde,sömürü unsuru olarak kullanılanlar vardır ama bu başka be arkadaşlar vallahi bu başka.
''okumak cahilliği alır,eşeklik bakidir'' istiklal marşımız söylendiğinde saygısızlık yapıp ayağa kalkmayanlar eşşekliklerini ispatlamış oluyorlar, helal olsun ülkesine ve milli marşına hürmetli, ekmeğini şerefi ile kazanan o boyacı gence ve o yaşlı amcaya,ibretlik resim için teşekkürler sevgili kadri