Hatari! – Vahşi Avcı 1962

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
19,577
55,844
Kendi Koltuğunda
Hatari! – Vahşi Avcı 1962

Türkçe arkadaşlar yeni link buyurun

Gitarisyen ve Scanfan üstadlara ithafen.

Hatari! - Vahşi Avcı, Afrika'da avcılık yapan bir grup maceracının öyküsünü konu ediniyor. Dostluk, dayanışma gibi temalar üzerinde yürüyen bu filmde, öncelikle Afrika'nın çarpıcı görüntüleri başrolde. Çeşitli uluslardan gelen avcılar birbirlerini zorluyor, yarışıyor ve sevgilerini paylaşıyorlar.

Son düzenleme:

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
76,828
Film için teşekkürler "Beymelikli18" üstadım,
Sunduğunuz film diğer sunumlarla (orijinal kitap, çeviri balonlaması, ansiklopedik bilgi vs) tam bir
entegregrasyon sağladı.

Ben bu filmi 1961 yapımı "The Misfits" (Uygunsuzlar) filmine çok benzetirim. O siyah beyaz filmi de çok severim. Arthur Miller'ın kendi hikayesinden senaryosunu yazdığı filmi John Huston yönetmişti. O filmde de yine benzer bir grup, (Marilyn Monroe, Clark Gable, Montgomery Clift, Eli Wallach) bu kez Nevada'da vahşi atları yakalayıp satıyorlardı.

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
76,828
Son düzenleme:

gitarisyen

Çeviri & Balonlama
7 Ara 2016
499
4,198
Hiçbir Şey Ülkesi
Sevgili Beymelikli18; bu konu başlığını çok geç fark ettim. Lütfen kusura bakmayın. Sevgili scanfan'ın da belirttiği gibi ansiklopedik bilgisi, orijinal ve çevirisi yapılmış çizgi romanıyla birlikte "Hatari!"nin kaynağını oluşturan aynı adlı film sizin sayenizde istifademize sunulmuş ve bu şekilde de (bir "Hatari!" seti oluşarak) tamamıyla bir bütünlük sağlanmış oldu. Daha önce online olarak izlemiş olduğum filmi bu kez yine sizin sayenizde bilgisayarıma indirerek arşivime katabileceğim ve arşivimin en değerli filmlerinden biri olacak.

Bu güzel hediye için çok çok teşekkürler...