Hangi İnternet sitesinden ne öğrendik?

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
77,266

21. Çizgidiyarı.com:

Çizgi roman okumanın yaşı olmadığını; çizgi romanın "hepimizin" olduğunu; dostuğun, kardeşliğin, saygı-sevgi, dayanışma ve yardımlaşmanın önemini; karşılık beklemeden paylaşmanın insana gerçekten huzur verdiğini öğrendik. Ülkenin o kadar da bozulmadığını, her şeye rağmen halâ kültürlü, donanımlı ve saygıdeğer insanların mevcut olduğunu gördük, yeniden umutlandık.​

"Ekşi Sözlük" sitesinde Çizgi Diyarı için şunları yazmışlar (derleme):
ek_i_S_de_D_g_zellemesi.jpg

Son düzenleme:

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,621
85,360
hiçbiryerde :)
Çok iyiydi be! :) Teşekkürler Hadon üstadım.
Scanfan üstadın yazdıklarını aynen düşündüm
geçenlerde. Moralimiz sık sık bozulsa da, burada
gönülden paylaşan ve saygılı, özverili insanların
arasında olmak bize umut veriyor, mutlu ediyor...

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,509
28,347
Pek çok forum sitesine girdim çıktım yıllarca.Ama taramayı,düzenlemeyi,resim eklemeyi,link eklemeyi,paylaşım yapmayı;kısacası şu an şurada ne yapıyorsam kimseden yardım istemeyerek yapabilmeyi çizgilide öğrendim.Şu an burada bulunanlardan melih41'i,palio68'i,ozanbarış'ı,kolibri'yi,Hakan Alpin'i serdar'ı ve adını şu an hatırlayamadığım pek çok bir şeyler yapabilmeye çalışan dostu orada tanıdım.Hepsinin teknik anlamda çok yardımlarını gördüm.
Buraya geldim isimlerini sayamayacağım kadar çok sayıda yürekli insanın dostluğuna mazhar oldum.İyi ki de gelmişim.
Sözün özü önyargılarımızdan sıyrıldığımız ölçüde yaşama ve ona dair şeylere objektif bakabiliyoruz...

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,725
26,329
ordu-turkey
Pek çok forum sitesine girdim çıktım yıllarca.Ama taramayı,düzenlemeyi,resim eklemeyi,link eklemeyi,paylaşım yapmayı;kısacası şu an şurada ne yapıyorsam kimseden yardım istemeyerek yapabilmeyi çizgilide öğrendim.Şu an burada bulunanlardan melih41'i,palio68'i,ozanbarış'ı,kolibri'yi,Hakan Alpin'i serdar'ı ve adını şu an hatırlayamadığım pek çok bir şeyler yapabilmeye çalışan dostu orada tanıdım.Hepsinin teknik anlamda çok yardımlarını gördüm.
Buraya geldim isimlerini sayamayacağım kadar çok sayıda yürekli insanın dostluğuna mazhar oldum.İyi ki de gelmişim.
Sözün özü önyargılarımızdan sıyrıldığımız ölçüde yaşama ve ona dair şeylere objektif bakabiliyoruz...

Evet dostum sorun da bu önce insan olmak bizi biz yapan, peki insan olmanın ilk kuralı ne vermek ortaya bir sofra kurulduğunu düşün herkes bir parça koyduğunda orada çok kişinin daha önce yemediği şeyler toplanır.Böylece çok çeşitli ve sohbeti bol bir sofra da birde sevgiyle birbirine yaklaşan insanların hem midesi,hem gözü,hem de kalbi doyar.Zaten yemekten eskiden anlaşılan buydu.İşte ben hayatı hep bir sofra olarak gördüm.Nitekim Allah kitabında salat yapın diye emrediyor.Salatı hep namaz diye anladı islam dünyası halbuki salat mali ve sosyal yönden yardımlaşma ve bu tip kurumların desteklenmesidir.Bu da yolsuzluk yapıldığında herkesin hesap sorması için kontrol sağlıyor.Ama bugün toplum bireyci ve bencil olunca yaşadığımız onca sorunun nedeni de ortaya çıkıyor.
Ben senin gibi herşeye rağmen hala küsmeyen tüm dostlara selam ediyorum.

hemşinli

Aktif Üye
11 Eki 2014
224
679
çizgi diyarı ve facebook'ta tüm çizgi roman severlerin bir arada olup, aynı duyguları paylaşmasını, muhabbetini ve kaynaşmasının mutluluğunu yaşadık.. :)