Hangi çizgi roman,nerede ucuz

''Yiğit''

Aktif Üye
8 Nis 2012
400
236
Mudanya/Bursa
Başlıkta da belirttim,burada yazmama gerek kalmadı ama detaylarını da gireyim.Artık kaliteli çizgi romanı ucuza bulmak zor,ama bazı siteler bu düşüncemizi tüm gücüyle uzaklaştırıyor.Örneğin ben idefix de 1.25 e blueberry gördüm,bazı sitelerde blueberry 10 tl küsür.Şimdi bunun gibi şu şurada ucuzdur,bu burada ucuzdur muhabbeti olacak burada.Yaptım olacak !!! Şaka bir yana eğer böyle bir konu açılması yasak değilse herkes için iyi olur bu.Herkes faydalanır...

Shevarash

Süper Üye
24 Ocak 2010
1,237
979
İzmir
Online alışveriş mi yoksa doğrudan dükkandan mı?

Online için ilknokta.com`u takip edin arada güzel indirimler oluyor tavsiye ederim. Özellikle kargo ücreti almadıklarında, her aldığınız 2-3 kitapta 1 tanesi bedavaya gelmiş kadar ucuza geliyor.

Dükkan olarak İzmir`de Konak Sevgi Yolundaki çizgiromancı arkadaş (adını unuttum bir kaç aydır gidemedim affola) gayet uygun fiyata verir.

Karşıyaka tarafında da Baykuş Kitap`ta sahibi Levent Abi, toplu alımlarda olabildiğince yardımcı olur tavsiye edilir.

''Yiğit''

Aktif Üye
8 Nis 2012
400
236
Mudanya/Bursa
online,doğrudan farketmez,sonuçta internet alışverişini sevmeyen olur vs.
Edit:Bursada çizman da levent abi 4 tl ye Heavy metal,1 tl ye hipnoz,25 kr l-manyak,atom satıyor.

Son düzenleme:

Tombrax

Aktif Üye
3 Ağu 2010
395
351
İzmit/Gölcük
1001 Roman Yayınevinin tüm yayınları ikmalistasyonu.com'da indirimli satışta örnek vermek gerekirse etiket fiyatı 30 TL olan Julia ciltlerinin tanesi 10 TL.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,430
82,917
hiçbiryerde :)
istanbul galatasaray lisesi karşısında,
aslıhan pasajda,sahaflardan birkaçında çizgi roman bulabilirsiniz.
yaşam kitabevinde sevgili ahmet,
conan,zagor,martin mystere ve mister no'nun tüm klasik maceralar serisini
satışa sunmuş durumda.
gıcır gıcır (hatta zagorun ilk ciltleri ambalajlıydı)olarak
10 tl.den alabilirsiniz,ben serilerin çoğunu oradan tamamladım.
ayrıca Conan lal'den dmc. serisi,diabolik,
teksas,tommiks,volverine,heavy metal dergileri ve birkaç seri daha
mevcut...