Ham on rye-Charles Bukowski (Çizgi roman)

tabure

Guest
14 Eki 2011
579
1,962
Bastiani Kalesi
Bugün sizlerle Charles Bukowski'nin "Ham on rye" adlı kitabının İngilizce çizgi romanını paylaşıyorum. Lakabı Big Tiger olan bir İngiliz arkadaş gerçek ismi sanırım Roddy Easson bu eseri ticari amaç gözetmeden, resimlendirmiş, çok da güzel olmuş, ben de cbr haline getirdim.
Bu eser Türkçe'ye "Ekmek arası" diye çevrilmiş ve Bukowski fanları tarafından epey beğenilmişti.

attachment.php

attachment.php

Ekli dosyalar

• BUKO9.jpg
    BUKO9.jpg
    99.8 KB · Görüntü: 360
  • BUKO18.jpg
    BUKO18.jpg
    96.3 KB · Görüntü: 115

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,383
39,810
İstanbul
Bu hârika... İlk 3 sayfasını okuyabildim henüz ama çok eğlenceli gözüküyor.

Diyar sakinleri pek ilgi göstermemiş bu paylaşıma ama nefis bir paylaşım bu.

Hazır Kaptan'ın çevirdiği Charles Bukowski'ye ait Bütün Atlar Kaybetmeye Koşar isimli çizgi roman raflardaki yerini henüz almışken neden bu kısa çizgi romanı da çevirmiyoruz?

Sevgili tabure bunu yapabileceğini biliyorum. Zamanın ve isteğin olursa ne güzel bir iş olur. Ama sen yapamayacak durumdaysan ben mâkul bir süre sonra çevirebilirim.

Paylaşım için çok teşekkür ediyorum.

tabure

Guest
14 Eki 2011
579
1,962
Bastiani Kalesi
Bu hârika... İlk 3 sayfasını okuyabildim henüz ama çok eğlenceli gözüküyor.

Diyar sakinleri pek ilgi göstermemiş bu paylaşıma ama nefis bir paylaşım bu.

Hazır Kaptan'ın çevirdiği Charles Bukowski'ye ait Bütün Atlar Kaybetmeye Koşar isimli çizgi roman raflardaki yerini henüz almışken neden bu kısa çizgi romanı da çevirmiyoruz?

Sevgili tabure bunu yapabileceğini biliyorum. Zamanın ve isteğin olursa ne güzel bir iş olur. Ama sen yapamayacak durumdaysan ben mâkul bir süre sonra çevirebilirim.

Paylaşım için çok teşekkür ediyorum.

Rica ederim, madem istek var, çevirelim o zaman :rolleyes: