Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cinnet geçiren insanların cinnet geçirmeden önceki son anlaşmazlık yaşadıkları olaya bakarsanız sebebi bu mu diye şaşırırsınız. Gezi Parkı olayı da tam nu türden bir olay. Ordaki insanları cinnetl geçirmekle itham etmiyorum, yanlış anlaşılmasın. Toplumun bir kesiminin, özellikle de epitimli kesimin gidişattan memnun olmadığı gün gibi aşikar. Emredici bir otorite aldığı oyun da rüzgarıyla her söyledğini hak ve her yaptığını da hakkı olarak görüyor. Milli egemeliğin tek sahibinin kendisi olduğu iddiasında olan idare, diğerlerini dinleme nezaketini dahi göstermiyor. Bugün Kılıçdaroğlu'nun bir demecini olkudum 1940'da Hitler de doğruydu diyor ve bugün Erdoğan'ın tavrını 1933-1945 Almanyası ile ilişkilendiriyor. Tamamnına katılmasam da haklı olduğu taraflar da var. Benim gördüğüm örgütlü olması gereken muhalefetin ancak birşeyler ortaya çıktıktan sonra sahme alması ve tepkisel davranmasıdır. Aslında çok daha temel konularda iktidarın yanlışları var. Bunların başında çok övündüğü ekonomi de var. Ancak muhalefet ancak nutuk atar ve gerçek eleştiri ve öneri getiremez ise halk kimin arkasında toplancak.
Ancak yukardaki metin bana göre biraz fazla sert. Özüne katıldığımı da belirtmek isterim.
Yahudi-Hristiyan-İslam ülkelerindeki bütün İlericiler Çin ve Rusya'ya itelendi.Kırk yıldır Yahudi-Hristiyan-İslam ülkelerine dayatılan Gericilik Batı Uygarlığını tükenme noktasına getirdi.
Ben Batı Uygarlığı'nın yeniden toparlanacağına olan inancımı yitirdim..
CIA raporlarında, Türkler için "davranışları öngörülemez, o yüzden sürekli olarak gözlenmelidir" notu yazılı. Evet. Biz Türküz. Su gibi, civa gibiyiz! En şekilsiz gibi göründüğümüzde, bulut olur, yağmur olur fırtına gibi yağarız. Bizi badem kabuğuna sıkıştırmaya çalışanlar, neyle oynadıklarını bilmiyorlardı. İnceden bir fikir edinmişlerdir.
Davranışımla,yaşam tarzımla varım.
Örneğin hiç alışveriş merkezine gitmem,
cep telefonu kullanmam,
gerçekten ihtiyacım olandan fazlasını tüketmem,
diyebiliyorsam vahşi(doğaya aykırı) sisteme en büyük protestoyu
ömür boyu sürdürüyorum demektir...
Doğa, bizi hep ikna etmeye çalıştıkları gibi
rekabetçi değil dayanışmacıdır...
Sevgili Comedian paylaştığın için çok teşekkürler ederim.Umarım üzerimizdeki ölü toprağından kurtulacağımız günler yakındır,umarım özgür bireyler olarak yaşayacağımız günler yakındır ve artık baskılardan kurtulacağımız,dayatmalardan kurtulacağımız günler yakındır.