Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eline sağlık sevgili üstadım, en delikanlı kahramanla gelmişsin e tabii bu arada Öykü Yağmurlarını da hiç boş bırakmamışsın hani uykusuzlukla karışık aşırı yoğunum :Z yarın hepsi listemizde dostum :d kimseye söyleme ama; küçük kardeşlerimiz kadar, aramızda gizli gizli okuyanlar da var ben biliyorum, en başta ben :Ğ
Sunduklarınız yağmur gibi. Başım döndü. Senin gibi arkadaşlar yüzünden Çizgi Diyarına bir giriyorum bir daha çıkamıyorum.
Derlemeler Pişmiş ve tabakta sunulan yemek gibidir. Bize oturup yemek kalıyor.
Konuya gelince ( Yazan ve Çizen ) Erhan Dündar abarttıkça abartmış Türk teğmeninin fonksiyonunu. Sanki Amerika'lı ( onlar dünyanın jandarması ya ) görevli gibi. Dünyayı ilgilendiren bir uluslararası sorunu bizim teğmene çözdürüyor. Düşüncesi hoş ( insanların egosunu okşuyor ) ama gerçek ( realite ) insanı rahat bırakmıyor ki ? Baksanıza ülke olarak ne hallere düşmüşüz ..!
Çizgi roman tarihimizden önemli bir ismin bir çalışmasını sevgili bayposta dostumuz sayesinde okuma fırsatına eriştik. Yıldırım Teğmen biraz Yüzbaşı Volkan'ı andırıyor. Hem Yıldırım Teğmen'in tipi hem de maceranın kurgusu itibariyle böyle. Eserlerin yaratılma tarihlerini kontrol etmeye üşendim. Bu yüzden bir etkilenme varsa kim kimden etkilenmiştir bilemiyorum. Ama muhtemelen Yüzbaşı Volkan biraz eski olmalı. Her neyse...
Bir de bir sürü Rakar vardı bu macerada Korsanlar giydikleri maskeli tayt kıyafetle Rakar'a benziyorlar.