Güneş Çocuk Düzenlemesi - Yıldırım Teğmen

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,289
146,011
Bu Yıldırım Kemal buna bakmak lazım, teşekkürler üstadım hızla devam ediyorsunuz tarama ve düzenleme faaliyetlerine. Teşekkürler.

12 Şub 2010
15,001
550,813
Yerli çizgi roman üstadlarımızın bu eserini derleme olarak okuyacağız, sevgili bayposta'nın birinci sınıf emeğiyle.
Teşekkür ediyorum dostum, sağol

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
0
363
denizci
Eline sağlık sevgili üstadım, en delikanlı kahramanla gelmişsin :cool: e tabii bu arada Öykü Yağmurlarını da hiç boş bırakmamışsın hani :D uykusuzlukla karışık aşırı yoğunum :Z yarın hepsi listemizde dostum :d kimseye söyleme ama; küçük kardeşlerimiz kadar, aramızda gizli gizli okuyanlar da var ben biliyorum, en başta ben :Ğ

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
2,037
5,926

Sayın BayPosta ;

Sunduklarınız yağmur gibi. Başım döndü. Senin gibi arkadaşlar yüzünden Çizgi Diyarına bir giriyorum bir daha çıkamıyorum.

Derlemeler Pişmiş ve tabakta sunulan yemek gibidir. Bize oturup yemek kalıyor.

Konuya gelince ( Yazan ve Çizen ) Erhan Dündar abarttıkça abartmış Türk teğmeninin fonksiyonunu. Sanki Amerika'lı ( onlar dünyanın jandarması ya ) görevli gibi. Dünyayı ilgilendiren bir uluslararası sorunu bizim teğmene çözdürüyor. Düşüncesi hoş ( insanların egosunu okşuyor ) ama gerçek ( realite ) insanı rahat bırakmıyor ki ? Baksanıza ülke olarak ne hallere düşmüşüz ..!

Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,371
39,688
İstanbul
Çizgi roman tarihimizden önemli bir ismin bir çalışmasını sevgili bayposta dostumuz sayesinde okuma fırsatına eriştik. Yıldırım Teğmen biraz Yüzbaşı Volkan'ı andırıyor. Hem Yıldırım Teğmen'in tipi hem de maceranın kurgusu itibariyle böyle. Eserlerin yaratılma tarihlerini kontrol etmeye üşendim. Bu yüzden bir etkilenme varsa kim kimden etkilenmiştir bilemiyorum. Ama muhtemelen Yüzbaşı Volkan biraz eski olmalı. Her neyse...

Bir de bir sürü Rakar vardı bu macerada :) Korsanlar giydikleri maskeli tayt kıyafetle Rakar'a benziyorlar.

Bu özgün eser için teşekkür ederim, üstadım.